KAİDERFED'den Ramazan bereketi

Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİDERFED), “Ramazan Yardımları..

KAİDERFED'den Ramazan bereketi

Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİDERFED), “Ramazan Yardımları..

28 Haziran 2014 Cumartesi 14:03
KAİDERFED'den Ramazan bereketi

Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİDERFED), “Ramazan Yardımları Kampanyası” düzenledi. KAİDERFED, Ümraniye Salon Zigana’da verdiği Ramazan öncesi yemekle üyelerine moral depoladı.

KAİDERFED, Salon Zigana’da Ramazan öncesi kimsesizlere yardımda bulunmak için bir gece düzenledi. Çok sayıda tanınmış iş adamı ve üyelerin katıldığı gecede Mehmet Yılmaz ve Burhan Yıldırım gibi sanatçıların yanı sıra birçok yerel sanatçı da sahne aldı.

Ümraniye Salon Zigana’da Ramazan öncesi kimsesizlere yardım amaçlı bir gece düzenleyen KAİDERFED, bölgenin önde gelen iş adamları ve sanatçılarıyla bir araya gelerek güç birliği yaptı.  Gecede kısa bir konuşma yapan KAİDERFED Başkanı Orhan Çerkez, “Amacımız Ramazan ayında kimsesizlerin kimsesi olmaktır.  Derneğimiz her yıl geleneksel olarak böyle geceler düzenler. Maksadımız fakir ve fukaranın evinde aş kaynamıyorsa yardımcı olmak ve çocuklarına sıcak bir tas çorba içermek. Bizler bu gecelerde sadece halay çekip,  türkü söylemiyoruz, aynı zamanda üyelerimizin içinde durumları iyi olmayanlara yardım edip, onların sorunlarını gideriyoruz” dedi.

Başkan Çerkez konuşmasının sonunda herkesin Ramazan ayını kutlamayı da ihmal etmedi ve herkese huzurlu bir bayram diledi.

""

""

""

""

""

 

 

Son Güncelleme: 28.06.2014 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72