Kadın dayanışması galip geldi

Çekmeköy Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı'nı kazanan Yadigar Aslan, kadın...

Kadın dayanışması galip geldi

Çekmeköy Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı'nı kazanan Yadigar Aslan, kadın...

03 Nisan 2014 Perşembe 13:07
Kadın dayanışması galip geldi

Mimar Sinan Mahallesi’nde kadın dayanışması galip geldi

Çekmeköy Mimar Sinan Mahalle Muhtarlığı’nı kazanan Yadigar Aslan, kadın dayanışmasının en güzel örneklerinden birini verdi. Mahalledeki kadınların tam destek verdiği Aslan, birçok erkek muhtar adayının arasından galip çıkmasını bildi.

Çekmeköy’de belediye seçimi kadar muhtarlık sonuçları da merakla bekleniyordu. Bu seçimlerde Çekmeköy’ün mahallelerinde muhtarlıklara yoğun talep oldu. Tüm mahallerde birden fazla muhtar adayı yarıştı. En çok merakla beklenen ve büyük çekişmelere sahne olacağı düşünülen mahallelerden biri ise Mimar Sinan idi. 20 yıllık mahalle muhtarı Şevki Güreli ve birçok erkek muhtar adayının yarıştığı mahalleden tek kadın aday olan Yadigar Aslan çıktı. İlk kez bu dönem muhtar adayı olan ve seçimden zaferle ayrılan Yadigar Aslan, arkasındaki kadın dayanışması ve projeleriyle ön plana çıkmıştı.  Mahalleden her kesimden oy alarak muhtar olan Aslan, proje ve çalışmaları ile yeni dönemde mahalleliye hizmet edecek.

 

Çekmeköy’deki bazı mahalle muhtarlıklarında şu isimler galip geldi: Alemdağ Mahallesi Murat Altun, Merkez Mahallesi – Ayşe Güneş, Mimar Sinan Mahallesi – Yadigar Arslan, Mehmet Akif Mahallesi – Sertif Yılmaz, Hamidiye Mahallesi – Turgay Bozkurt, Soğukpınar Mahallesi – Çetin Kadim, Güngören Mahallesi – Adem Soylu, Ekşioğlu Mahallesi – Nizamettin Kaya, Cumhuriyet Mahallesi – Adem Kınık, Aydınlar Mahallesi – Halil Yakup…

 

Son Güncelleme: 03.04.2014 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72