"İtfaiye Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

"İtfaiye Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İtfaiye Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.

25 Eylül 2018 Salı 11:30
"İtfaiye Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, 24-28 Eylül İtfaiye Haftası dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdiği ifade edildi. Etkinliklerin Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"25 Eylül Salı günü saat 14.00'de Tulumbacılar, Sultanahmet Meydanı'nda gösteri gerçekleştirdi. Her yıl gelenekselleşen gösteride dünyanın en eski itfaiyecilerinden olan tarihi tulumbacılar temsili bir yangına müdahale tatbikatı yaptı. Kore'de düzenlenen 13. Dünya İtfaiye Oyunları'nda 1 kupa, 1 takım halinde gümüş madalya ile 24 altın, 27 gümüş ve 22 bronz madalya kazanan İBB İtfaiye Takımı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı ziyaret etti. 26 Eylül Çarşamba günü, itfaiye grupları arasında düzenlenen masa tenisi, satranç, bilardo ve voleybol turnuvalarının finalleri yapılacak. 27 Eylül Perşembe günü, İBB İtfaiye teşkilatı mensupları Beşiktaş'taki İtfaiye Müzesini ziyaret edecek. 28 Eylül Cuma günü saat 12.30'da Fatih İtfaiye Şehitler Camisi'nde itfaiye şehitleri için Mevlid-i Şerif okunacak. Hafta boyunca itfaiye eğitimi ve okullarda yangın ve kurtarma tatbikatı programları düzenlenecek.

Bahçelievler, Bakırköy, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Kartal, Silivri, Ümraniye'de meydanlara kurulacak stantlarda itfaiye hizmetlerinin tanıtım faaliyetleri gerçekleştirilecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3