İstanbul'daki egeliler iftarda buluştu

İstanbul'da faaliyet gösteren Egeli dernek ve vakıf yöneticileri Kadıköy..

İstanbul'daki egeliler iftarda buluştu

İstanbul'da faaliyet gösteren Egeli dernek ve vakıf yöneticileri Kadıköy..

26 Temmuz 2013 Cuma 17:44
İstanbul'daki egeliler iftarda buluştu

İstanbul’da faaliyet gösteren Egeli dernek ve vakıf yöneticileri Kadıköy Belediyesi ve Egeliler Birliği Derneği’nin (Egebir) ortaklaşa düzenlediği iftarda buluştu. 
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demircan ve Egebir Başkanı Hüseyin Reşit Öz’ün ev sahipliği yaptığı iftara 200 davetli katıldı. Davetliler arasında Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı M. Suat Ekici ve İzmirli ünlü sanatçı Ali Kocatepe’de yer aldı.
İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Egebir Başkanı H.Reşit Öz;
Egebir faaliyetlerini anlattıktan sonra 03-06.Ekim 2013 tarihleri arasında Göztepe Özgürlük parkında yapılacak “Ege Festivali” hakkında açıklamalarda bulundu. H.Reşit Öz bu konuda Egelilere destek sağlayan ve Ege Festivaline ev sahipliği yapacak olan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’e teşekkür etti.
Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk; Egeli vakıf ve dernek temsilcileriyle iftarda bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Öztürk, Ekim ayında yapılacak Ege Festivali’ne ev sahipliği yapmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek “Ege’nin gülen ve aydınlık yüzünü Kadıköy’de yansıtacaksınız. Kadıköy halkını ve bölgedeki tüm Egeli yurttaşlarımızı festivale bekliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından içilen çaylar eşliğinde bir araya gelen vakıf ve dernek temsilcileri uzun süre keyifli bir sohbet sürdürdü.

 

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3