İstanbul sahilinde meydan savaşı

İstanbul sahilinde meydan savaşı! 35-40 yabancı uyruklu kişinin kavgasını güvenliğin anonsu bile ayıramadı.

İstanbul sahilinde meydan savaşı

İstanbul sahilinde meydan savaşı! 35-40 yabancı uyruklu kişinin kavgasını güvenliğin anonsu bile ayıramadı.

25 Temmuz 2021 Pazar 13:55
İstanbul sahilinde meydan savaşı

İstanbul'da 35-40 yabancı uyruklu kişinin karıştığı kavgaya ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde kavga eden kişilerin kendilerini ayırmaya çalışanlara ve güvenlik görevlilerinin "Dağılın polis geliyor" anonslarına kayıtsız kaldıkları görülüyor. 10 günlük Kurban Bayramı tatili ve İstanbul'un sıcaklara teslim olmasıyla birlikte çok sayıda kişi sahil şeritlerine akın etti. Bayram boyunca sosyal medyada çok sayıda kullanıcı sahil şeritlerine akın eden kalabalıklara ve çevre kirliliğine dair paylaşımlarda bulundu.

"DAĞILIN POLİS GELİYOR" ANONSLARINI DUYMAZDAN GELDİLERTikTok platformundan dün paylaşılan bir video ise kısa sürede gündem yarattı. İstanbul sahilinde 35-40 yabancı uyruklu kişinin kendilerini ayırmaya çalışanlara ve güvenlik görevlilerinin "Dağılın polis geliyor" anonslarına kayıtsız kalarak kavga etmeleri çok sayıda kullanıcının tepkisini çekti.

KISA SÜREDE MEYDAN SAVAŞINA DÖNDÜ

Görüntülerde, iki yabancı uyruklu kişinin birbirlerini yumruklamalarıyla başlayan kavganın kalabalığa yayıldığı ve onlarca kişinin birbirini darp ettiği görülüyor. Videoda kavga eden kişilerin dağılmaları yönünde art arda anonslar yapan güvenlik görevlilerinin uyarılarına da kulak asmadıkları yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3