İstanbul medyasından doğa yürüyüşü

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Üyeleri...

İstanbul medyasından doğa yürüyüşü

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Üyeleri...

23 Mayıs 2014 Cuma 16:30
İstanbul medyasından doğa yürüyüşü

İstanbul medyasından doğa yürüyüşü

Dernek üyeleri kaynaştı

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Üyeleri doğa yürüyüşü ile stres attı.  Meslektaşların kaynaşması ve birbirlerini tanımaları amacıyla düzenlenen etkinlik her anlamda verimli geçti.

Sosyal aktivitelerin ilk ayağı Ağva’dan başlandı!

Geçtiğimiz ay kongresini yapıp çalışmalarının startını veren İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği renkli bir etkinliğe imza attı. Bu dönem mesleki çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmalara da ağırlık vereceğinin sinyallerini veren dernek yönetimi ilk gezi etkinliğini Ağva’ya yaptı.

""

Enerji ve moral depolandı

Ali Rıza Yıldız başkanlığındaki dernek yönetimi ve üyeleri Ağva’da doğa yürüyüşü ile stres attı. Meslektaşların birbirlerini tanıma ve kaynaşmaları amacı ile düzenlenen doğa yürüyüşü renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti. Yaklaşık 50 kişilik dernek üyelerinin katıldığı doğa yürüyüşü oldukça verimli geçti. Üyeler hem yapılması planlanan çalışmalar öncesinde enerji topladı hem de birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı buldu.

""

Ağva’nın doğal güzellikleri herkesi büyüledi

 

Derneğin Ulusal Ajanslarla İlişkiler Komisyonu Başkanı, Doğan Haber Ajansı Şile Temsilcisi  Nurcan Kırcalı’nın rehberlik yaptığı programda Ağva'nın doğasının, denizinin ve eşsiz lezzetlerinin tadını çıkaran İstanbul Medyası Derneği Üyeleri güne, 7 km. uzunluğundaki trekking parkurunu kat ederek başladı. Orman içinde başlayan yürüyüş Ağva'nın falezleri ve koyları arasında devam etti. Kilimli koyunda verilen çay molasından sonra Ağva merkeze hareket edildi.

""

Gezi, renkli görüntüler eşliğinde gerçekleşti

Ağva nehrinin yanında yenen deniz mahsullerinin ardından gezinin en renkli bölümüne geçildi. 3 tekne ile Ağva'nın muhteşem koylarını gezmeye geçildi. Gezi sonrası çay sohbetine geçildi. Yürüyüş sonrasında İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız ile dernek üyeleri sohbet ederek bundan sonra yapılacak etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

""

Yıldız:  “Bu zorlu yolculuğun ilk ayağı olarak konsantrasyonumuzu ve motivasyonumuzu yüksek tutmak istedik”

Dernek Başkanı Ali Rıza Yıldız, gezinin amacının aynı mesleği yapan, meslektaş olup, birbirini tanımayan dernek üyelerini kaynaştırmak olduğunu belirtti. Ali Rıza Yıldız, “Derneğin yapacağı çalışmalardan önce enerji toplamak istedik.  Sosyal aktiviteler işimizin kolay kısmı, işimizin zor kısımları var, hedefimiz Arkadaşlarımızla çıktığımız  bu zorlu yolculuğun ilk ayağı olarak konsantrasyonumuzu ve motivasyonumuzu yüksek tutmaktı. Devamında yapacağımız çalışmalar ile yerel gazete ve gazeteciliğe yeni bir soluk kazandıracağız ” dedi.

 

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

""

Son Güncelleme: 23.05.2014 16:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72