İstanbul Doğaseverler Derneği Kaymakam Resul Çelik’i Ziyaret Etti

İstanbul Doğaseverler Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Serkan Süslü ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i ziyaret etti.

İstanbul Doğaseverler Derneği Kaymakam Resul Çelik’i Ziyaret Etti

İstanbul Doğaseverler Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Serkan Süslü ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik’i ziyaret etti.

10 Aralık 2021 Cuma 12:54
İstanbul Doğaseverler Derneği Kaymakam Resul Çelik’i Ziyaret Etti

Ziyarette Başkan Süslü, iklim sorunları ve çevre kirliliğine karşı beraberlik oluşturmak istediklerini ifade ederek, çalışmaları hakkında Kaymakam Çelik’e bilgi verdi. Konuşmasında atıkların yok edilmesi ile ilgili düşünceleri, sanayi atıklarının oluşturduğu tehlikelerden ve "Herkes kapısının önünü süpürse dünya tertemiz olur" kampanyalarından bahseden Başkan Süslü, dernek olarak Çekmeköy’de özel mülk kiralayarak gençlik kampı, deneysel tarım gibi etkinliklerle topluma faydalı projelerinin olduğunu söyledi.

Ziyaret için teşekkür eden Kaymakam Resul Çelik, STK'ların demokratik kültürün gelişmesine olan katkısını ve yönetim sisteminde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyleyerek, demokratik kültürün olgunlaşıp, geliştiği toplumlarda yönetimin yönetişime dönüştüğünü ifade etti ve Şehri STK’larla birlikte ve etkileşerek ortaklaşa yönetmenin olumlu sonuçlar doğuracağının altını çizdi.

İnsan ve toplumun çevre ile bir bütün olduğunu söyleyen Kaymakam Çelik, çevrenin güzel, doğal olması o toplumun ruh sağlığından ölümüne kadarki süre boyunca olumlu katkı sağlayacağını söyledi. Türkiye’nin dört mevsimi çok rahatlıkla yaşayan bir ülke olduğunu ve bu iklimi korumak adına yapılan çalışmaları çok değerli bulduğunu ifade eden Kaymakam Çelik, İstanbul Doğaseverler Çevre ve Turizm Derneği’ni misyon ve vizyonu sebebiyle tebrik etti.

Konuşmasında Çekmeköy’e İstanbul Valiliği’nin himayesinde yeni okullar açmak için hayırsever vatandaşlardan arsa taleplerinin olduğunu ve bu konuda yürüttükleri çalışmalar hakkında dernek üyeleri ile sohbet eden Kaymakam Çelik, okul inşaatı için arsa bağışı yapmayı düşünen hayırseverlere bu hususun duyurmalarını rica etti. Okul öncesi eğitimle ilgili hassasiyetinden de bahseden Kaymakam Çelik, STK üyelerinden özellikle 3-4-5 yaş çocuklarını okul öncesi eğitime kayıt ettirmelerini rica etti.

Konuşmasının sonunda Kaymakam Çelik, İstanbul Valiliği koordinesinde 23-24-25-26 Aralık 2021 tarihlerinde Çekmeköy Madenler Meydanı’nda düzenlenecek olan Türk Kızılayı Kan Bağışı Kampanyası’na tüm vatandaşları davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72