İSMEK KAYITLARI BAŞLIYOR

İSMEK KAYITLARI BAŞLIYOR

28 Haziran 2018 Perşembe 11:30
İSMEK KAYITLARI BAŞLIYOR

Yerel yönetimlerde Türkiye’nin en büyük yetişkin eğitim organizasyonunu gerçekleştiren İBB İSMEK, 40 alan, 307 branş ve 752 eğitim programıyla 3 Temmuz’da yeni dönem kayıtlarına başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Türkiye’nin en büyük “Hayat Boyu Öğrenme Merkezi” İSMEK, eğitim-öğretim faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Bilgisayar kullanımından yabancı dile, dikiş-nakıştan pastacılığa kadar birçok farklı alanda eğitim imkanı sunan İSMEK, yeni eğitim-öğretim dönemi için kapılarını açıyor.

3 MİLYON İSTANBULLU’YA ÜCRETSİZ EĞİTİM VERİLDİ

Hizmette 23. yılını dolduran İSMEK, bugüne kadar 3 milyona yakın kursiyere ücretsiz eğitim verdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği İSMEK kursları 2018-2019 eğitim-öğretim dönemi için kayıtlara başlıyor. 40 alan, 307 branş ve 752 program için kayıtlar 3 Temmuz Salı günü saat 00.00 itibariyle yapılabilecek.

İNTERNETTEN KAYIT YAPILABİLİR

İSMEK’in ücretsiz sanat ve meslek eğitimlerinden yararlanmak isteyen İstanbullular, www.ismek.ist adresi üzerinden online kayıt yaptırabilecek. Online kayıt işlemi yaptıranların bu işlemi ön kayıt olarak kabul edilecek. Öğrencilerin daha sonra eğitim almak istedikleri İSMEK eğitim merkezlerine kimlik fotokopileriyle birlikte şahsen giderek ön kayıtlarını esas kayda döndürmeleri gerekecek.

BAŞVURU İÇİN KİMLİK FOTOKOPİSİ YETERLİ

İnternet üzerinden ön kayıt işlemi yaptırmayan İstanbullular da eğitim merkezlerine yine kimlik fotokopileriyle şahsen giderek kayıt yaptırabilir. İSMEK’in spor eğitimlerinden yararlanmak isteyenlerin, spor yapmalarına herhangi bir engel olmadığını gösteren sağlık raporu getirmesi gerekiyor. Yeni dönemde verilecek eğitimler, içerikleri, saatleri ve eğitim merkezleri ile ilgili detaylı bilgiye www.ismek.ist adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda İSMEK’in sosyal medya hesaplarını (Facebook, Twitter ve Instagram) takip ederek güncel gelişmeler hakkında haberdar olabilirsiniz.

İNGİLİZCE KİTAP ÇEVİRİ EĞİTİMİ BU YIL BAŞLIYOR

İSMEK, yeni dönemde yeni eğitim programlarını da hizmete açıyor. Bu yıl ilk kez verilecek eğitimler arasında “İngilizce Kitap Çeviri Eğitimi”, “Yetenek Eğitimi”, “Boyasız Göçük Onarımcısı”, “Dondurma ve Waffle Yapımı” gibi pek çok branş yer alıyor. Eğitimlerde çocuklar da unutulmadı. 12-16 yaş grubu çocuklara yönelik eğitimler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sene boyu ve belirli branşlarda devam edecek. Ayrıntılı bilgilere www.ismek.ist adresinden ulaşılabiliyor.40 FARKLI ALANDA EĞİTİMEğitim yelpazesini genişleten İSMEK’in eğitim vereceği 40 alan şöyle:

Ahşap Teknolojisi, Aile ve Tüketici Bilimleri, Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisi, Bahçecilik, Bilişim Teknolojileri, Büro Yönetim ve Sekreterlik, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, El Sanatları Teknolojisi, Gazetecilik, Gıda Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojileri, Grafik ve Fotoğraf, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri, Halkla İlişkiler ve Organizasyon, Harita-Tapu Kadastro, Hasta ve Yaşlı Hizmetleri, Hayvan Sağlığı, Hayvan Yetiştiriciliği, Hukuk, İnşaat Teknolojisi, Kişisel Gelişim ve Eğitim, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri, Kuyumculuk Teknolojisi, Makine Teknolojisi, Matbaa, Motorlu Araçlar Teknolojisi, Muhasebe ve Finansman, Müzik ve Gösteri Sanatları, Okuma-Yazma, Pazarlama ve Perakende, Radyo – Televizyon, Sağlık, Sanat ve Tasarım, Seramik ve Cam, Spor, Tarım Teknolojileri, Tekstil Teknolojisi, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme, Yabancı Diller ve Yiyecek İçecek Hizmetleri’nden oluşuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3