İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü hizmete girdi

İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü hizmete girdi

19 Mart 2019 Salı 13:15
İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü hizmete girdi

İstanbul Su Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) tarafından inşası tamamlanan Beykoz Şube Müdürlüğü binası vatandaşların hizmetine sunuldu. Kurdele kesim töreninde konuşan İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan, "Derelerin etrafındaki alanları halkın faydalanabileceği yaşam alanlarına dönüştürerek, dere ıslahlarını peyzajlı olarak inşa etmeye devam edeceğiz. Bu doğrultuda Beykoz Deresi'ni peyzajlı olarak ıslah etmek için planlamamızı yaptık" dedi.

"Her ilçeye bir şube" sloganı ile yerinde hizmet anlayışıyla İstanbullulara modern ve ferah hizmet binaları inşa eden İSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Beykoz'daki 31. şube düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa İSKİ Genel Müdürü Fatih Turan'ın yanı sıra Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti Beykoz Belediye Başkan adayı Murat Aydın, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72