İŞÇİLER ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Üsküdar'da bir apartman görevlisinin, yanlışlıkla çöpe attığı altınları bulan..

İŞÇİLER ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Üsküdar'da bir apartman görevlisinin, yanlışlıkla çöpe attığı altınları bulan..

20 Haziran 2014 Cuma 12:21
İŞÇİLER ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

KAYIP ALTINI BULAN İŞÇİLER ALTINLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Üsküdar’da bir apartman görevlisinin, yanlışlıkla çöpe attığı altınları bulan Üsküdar Belediyesi Temizlik işçileri, Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen tarafından ödüllendirildi.

Üsküdar, Selimiye Mahallesi’nde, Murat Alkan isimli vatandaş, bir anlık dalgınlıkla yaklaşık 25 bin TL değerindeki takı setini çöpe atmıştı. Durumun fark edilmesi üzerine harekete geçen Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp kamyonunda olduğu anlaşılan altınları bularak sahibine teslim etmişti.

Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, altınları bularak sahibine teslim eden temizlik görevlisi Yaşar Seven, Mehmet Zeki Bal ve Yakup Esen’i tebrik ederek altınla ödüllendirdi. Gösterdikleri çaba için Seven, Bal ve Esen’i tebrik eden Türkmen, “Arkadaşlarımız tonlarca çöpün içini karıştırarak özverili bir davranış sergilemiştir. Çaresizlik içinde olan bir vatandaşın sesine kulak verip mağduriyetini gidermişlerdir. Arkadaşlarımızı bu davranışlarından ötürü tebrik ediyorum” dedi.

Üsküdar Belediyesinde Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde 20 yıldır görev yapan 42 yaşındaki Yaşar Seven, 19 yıldır çalışan 43 yaşındaki Mehmet Zeki Bal ve 11 yıldır çalışan 46 yaşındaki Yakup Ekiz, bu tür olayların sürekli yaşandığını belirterek vatandaşların daha duyarlı ve dikkatli olmasını istedi.

Son Güncelleme: 20.06.2014 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3