IRCICA'dan destek

Pendik Belediyesi ile ‘İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi'...

IRCICA'dan destek

Pendik Belediyesi ile ‘İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi'...

16 Mayıs 2014 Cuma 15:15
IRCICA'dan destek

Pendik Belediyesi ile ‘İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi’ (IRCICA) bu yıl 10.’su gerçekleştirilecek Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması’na katılmak üzere bir protokole imza attı. Buna göre, Geleneksel Sanatçılar Buluşmasına bu yıl IRCICA üyesi 20 İslam ülkesinden sanatçılar da katılacak.

Kültür ve sanat alanında başarılı organizasyonlara imza atan Pendik Belediyesi, bu yıl onuncusu gerçekleştirilecek Uluslararası Geleneksel Sanatçılar Buluşması’nda İslam Konferansı Teşkilatı’nın ilk kültürel alt organı olan İslam Tarih, Sanat ve Kültür Araştırma Merkezi (IRCICA)ile bir ortaklığa imza atıyor. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve IRCICA Genel Direktörü Dr. Halit Eren arasında imzalanan protokole göre, Geleneksel Sanatçılar Buluşması’na IRCICA üyesi 20 İslam ülkesinden sanatçılar da katılacak. İmzalanan protokolün ardından Başkan Şahin ve Eren birbirlerine hediye takdim ettiler. İmzalanan protokol ile Geleneksel Sanatçılar Buluşması’nın bu yıl daha geniş bir katılımcıyla gerçekleşeceğini belirten Başkan Şahin, İslam ülkelerinin geleneksel sanatlarıyla yakından tanışma fırsatı yakalayacaklarını dile getirdi.

 

Son Güncelleme: 16.05.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72