İMAR BARIŞINI AYAĞINIZA GETİRDİK

İMAR BARIŞINI AYAĞINIZA GETİRDİK

20 Haziran 2018 Çarşamba 13:51
İMAR BARIŞINI AYAĞINIZA GETİRDİK

Ülkemizde 1950'lerden bugüne süren ve milyonlarca yapıyı ilgilendiren çeşitli imar problemlerini çözmek amacıyla getirilen imar barışına Üsküdarlı vatandaşlarımız 31 Ekim'e kadar başvurulabilecek. Başvuru e-Devlet üzerinden yapılabileceği gibi belediye binamızda açtığımız İmar Barışı Ofisi de bu amaçla hizmet verecek.

31 Aralık 2017'den önce ruhsatsız veya ruhsat eklerine aykırı yapılmış kırsal ve kentsel alanlardaki tüm yapılar İmar Barışı kapsamında. Bu yasayla birlikte mevcut devam eden birçok mahkeme son bulacak ve taşınmazlar ticari piyasada ekonomik değerine kavuşacaktır. İmar barışı ve yapı kayıt belgesine dair ayrıntılı bilgi almak isteyen tüm vatandaşlarımızı İmar Barışı Ofisimize bekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3