İlk Sokak İftarı Heyecanı Koçullu'da Yaşandı

Koçullu Mahallesi Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarında bir...

İlk Sokak İftarı Heyecanı Koçullu'da Yaşandı

Koçullu Mahallesi Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarında bir...

10 Temmuz 2013 Çarşamba 16:07
İlk Sokak İftarı Heyecanı Koçullu'da Yaşandı

 

İlk Sokak İftarı Heyecanı Koçullu’da Yaşandı

Koçullu Mahallesi Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği sokak iftarında bir araya geldi

Koçullu Mahallesi sakinleri Çekmeköy Belediyesi'nin düzenlediği sokak iftarında bir araya geldi. Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar programı Koçullu Camii avlusunda gerçekleşti. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı programa AK Parti İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Mahalle Muhtarı Mithat Şimşek ve genç, yaşlı çok sayıda mahalleli katıldı.

""

Açık Hava Restoranı


Özel olarak hazırlanan masalara, garsonların porselen tabaklarla servis yaptığı iftarın mönüsünde; hurma, zeytin, su, tas kebabı, pilav, salata, tatlı ve ayran vardı.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz iftar öncesi mahalle sakinlerine seslenirken, Ramazan ayının maneviyatını ve birleştirici özelliğini vurguladı. Ülkemizde refah ve huzurun daim olması temennisinde bulunan Başkan Poyraz, dünyada barış ve huzurun korunması adına dua ederek mahalle sakinlerinden din kardeşlerimiz için dua etmelerini istedi.

Program sonrası iftar alanında kurulan açık hava sinemasında film izleme keyfi yaşadı. Başkan Poyraz, “Allah’ın Sadık Kulu” sinema filmini mahalle sakinleri ile birlikte izledi.

 

 

Son Güncelleme: 10.07.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72