İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI

Çekmeköy Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI

Çekmeköy Belediyesi Ramazan Ayı öncesinde ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

17 Mayıs 2018 Perşembe 14:38
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE RAMAZAN YARDIMI

Çekmeköy Belediyesi, yapacağı programlarla eski Ramazanların birlik, beraberlik ve bereketini yaşatmaya hazırlanırken, diğer taraftan da sosyal belediyeciliğin gereği olan muhtaçlara yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çekmeköy Belediyesi’nin yardıma muhtaç yaşlılara, engellilere ve dar gelirli ailelere dağıtmak için hazırladığı kumanyalar belediye ekiplerince belirlenen adreslere dağıtıldı.

Ramazan Ayı’nın paylaşmak olduğunu belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Poyraz, "Her yıl olduğu gibi bu yılda belediye Ramazan'da ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımında bulunacağız. Mübarek Ramazan ayında yoksullarımızı, yetimlerimizi, yaşlılarımızı ve ihtiyaç sahiplerini gözeteceğiz. Zaman zaman onların sofralarında bulunacağız. İlçemizde iftar vaktinde sıcak aşı olmayan ev kalmayacak inşallah. Belediye olarak sadece Ramazan Ayı’nda değil tüm yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesi, sıcak yemek dağıtımı ve kumanya desteği gibi çalışmalar yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz çevrelerinde ihtiyaç sahibi varsa bize iletsinler. Biz de ihtiyaç sahiplerine ulaşıp gerekli yardımları yapalım " dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72