İftarlara hayırsever desteği

Çekmeköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği sokak iftarlarına hayırsever bir...

İftarlara hayırsever desteği

Çekmeköy Belediyesi'nin her yıl düzenlediği sokak iftarlarına hayırsever bir...

25 Haziran 2014 Çarşamba 16:05
İftarlara hayırsever desteği

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl düzenlediği sokak iftarlarına hayırsever bir işadamından destek geldi.

Çekmeköy Belediyesi, mahalle sakinlerini bir sofra etrafında buluşturduğu sokak iftarları için hazırlıklarını tamamladı. 15 noktada verilecek iftarlar için tüm detayları programlayan Çekmeköy Belediyesi’ne bir destek de hayırsever işadamı Talip Kahraman’dan geldi. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’dan dua almaya vesile olmasını isteyen işadamı Talip Kahraman, Ramazan’da yapılacak iftar yemeklerine destek olma sözü verdi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz,  hayırsever işadamı Talip Kahraman ve iftar yemeklerini hazırlayacak firma arasında protokol imzalandı.  Bu protokole göre Çekmeköy Belediyesi, 15 ayrı noktada kurulacak iftar sofralarında mahalle halkını buluşturacak. Porselen tabaklarla açık hava restoranına dönüştürülecek caddelerde binlerce Çekmeköylü orucunu açacak. 

 

 

Son Güncelleme: 25.06.2014 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72