İftarda Şile Yolunda Buluştular

Çekmeköy Belediyesi'nin sokak iftarlarında yaklaşık on bin kişi bir arada..

İftarda Şile Yolunda Buluştular

Çekmeköy Belediyesi'nin sokak iftarlarında yaklaşık on bin kişi bir arada..

26 Temmuz 2013 Cuma 17:47
İftarda Şile Yolunda Buluştular

Çekmeköy Belediyesi’nin sokak iftarlarında yaklaşık on bin kişi bir arada iftar yaptı

Her gün binlerce otomobilin geçtiği Çekmeköy’ün en büyük caddesi bu kez yayalara ev sahipliği yaptı. Çekmeköy Belediyesi’nin sokak iftarlarında, sofralar, eski Şile Yolu olarak bilinen Taşdelen Turgut Özal Bulvarı’na kuruldu. Sabahın erken saatlerinde kapatılan caddenin trafik akışı paralelindeki yan yoldan yapılırken, caddedeki hazırlıklar gün boyu sürdü. Caddeye kurulan yuvarlak masalar ve yemekler hazırlandığında; genç, yaşlı binlerce Çekmeköylü alanı doldurmaya başladı.

 


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine İstanbul Milletvekili Oktay Saral, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel ve yaklaşık on bin kişi katıldı.

""

 

Açık Hava Restoranı


Dört yıldır kaliteden ödün vermeden, sokakları restorana çeviren Çekmeköy Belediyesi, bu iftarda da porselen tabak uygulamasından vazgeçmedi. Garsonlar tarafından masalara servis edilen yemek listesinde; hurma, çorba, pilav, et sote, tatlı, su ve ayran yer aldı.

İki Müjde


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, hayırlı iftarlar dilediği konuşmasında o gün protokolü imzalanan devlet hastanesinin 15 gün sonra temelinin atılacağından bahsetti. Başkan Poyraz ayrıca, Üsküdar-Çekmeköy metrosunun Madenler olarak belirlenen son durağının, belediyenin yoğun talepleri sonucunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Taşdelen’e kadar uzatıldığını müjdeledi.

Birlik Mesajları


İstanbul Milletvekili Oktay Saral konuşmasında, sokak iftarlarında aynı sofrada binlerce kişinin buluşmasının ülkeyi bölmek isteyenlere verilen en güzel cevap olduğunu söyledi.

Limonata İkramı


Düzenlenen iftar programı nedeni ile Taşdelen Mahallesi’nde bulunan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Teravih Namaz'ı çıkışında cemaate limonata ikramında bulundu.

 

Son Güncelleme: 26.07.2013 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3