İBB’de Sertifika Töreni Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Genç Kadınlar Maarifi” eğitimlerini başarıyla tamamlayan kadınlara sertifikalarını, Semiha Yıldırım Hanımefendi takdim etti. Yıldırım, “Sizler çalışan, üreten kişiler haline geldikçe, ülkemiz daha hızlı gelişecektir. İnşallah yarınlarımız sizlerin gayretiyle daha güzel olacak” dedi.

İBB’de Sertifika Töreni Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen “Genç Kadınlar Maarifi” eğitimlerini başarıyla tamamlayan kadınlara sertifikalarını, Semiha Yıldırım Hanımefendi takdim etti. Yıldırım, “Sizler çalışan, üreten kişiler haline geldikçe, ülkemiz daha hızlı gelişecektir. İnşallah yarınlarımız sizlerin gayretiyle daha güzel olacak” dedi.

22 Ocak 2019 Salı 13:49
İBB’de Sertifika Töreni Yapıldı

Genç kadınlara yönelik kişisel gelişim eğitimlerinin verildiği “Genç Kadınlar Maarifi” programının 4. dönemi tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen eğitimlerin kapanış programı, İBB Beykoz Koru Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Programa; TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım Hanımefendi, İBB Gençlik Meclisi Başkanı Samed Ağırbaş, eğitim programını tamamlayan katılımcılar ve davetliler katıldı.

YILDIRIM: “YARINLARIMIZ SİZLERİN GAYRETİYLE DAHA GÜZEL OLACAK”
Programda yaptığı konuşmada genç kadınlara önemli tavsiyelerde bulunan Yıldırım; “Aldığınız eğitimle kazandığınız niteliklerin, aile ve çalışma hayatınızda, sosyal ortamlarda sizlere sayısız fayda sağlayacağına inanıyorum. Her işi yapabilecek güç ve yeteneğe sahipsiniz. Bizim sizlere yapacağımız en büyük destek, imkan ve fırsatlardan yararlanmanıza yardımcı olmaktır. Sizler çalışan, üreten kişiler haline geldikçe, ülkemiz daha hızlı gelişecektir. İnşallah yarınlarımız sizlerin gayretiyle daha güzel olacak. Hayatınız boyunca umudunuzu heyecanınızı, inancınızı hiç kaybetmeyin. Bilginizi, becerinizi, azim ve enerjinizi birbirinizle paylaşın. Birbirinizle yardımlaşıp, çok çalıştığınızda her engeli aşarsınız. Unutmayın, hayattaki yerinizi ve itibarınızı kendiniz tayin edeceksiniz” dedi.

AĞIRBAŞ: “İBB GENÇLİK MECLİSİ HER YIL 900 BİNDEN FAZLA GENCE HİZMET VERİYOR”
Gençlere her alanda destek olduklarını vurgulayan Ağırbaş, “İBB Gençlik Meclisi olarak yılda 2 binin üzerinde faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bu faaliyetlerimizle 900 binden fazla gence hizmet veriyoruz. Çocuklara, gençlere yönelik eğitim programları başta olmak üzere sosyal, kültürel, sportif alanda destek oluyoruz. İstanbul'la ilgili hayali olan kim varsa, biz o arkadaşlarımızla yol yürümeye çalışıyoruz. İstanbul’da herhangi bir gencin hayallerini, projelerini gerçekleştirmek için her zaman desteğe hazırız” diye konuştu.

SERTİFİKALARINI SEMİHA YILDIRIM’IN ELİNDEN ALDILAR
Konuşmaların ardından eğitimlerini başarıyla tamamlayan genç kadınlara sertifikaları verildi. Genç kadınlar sertifikalarını Semiha Yıldırım’ın elinden aldılar. Gençleri tebrik eden Yıldırım başarılar diledi. Daha sonra toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

GENÇ KADINLAR MAARİFİ
Eğitim alanında eksik kalan tüm yönlerini tamamlamak isteyen genç kadınlara öncelik tanıyan, onlara birikim kazandırarak değerlerine sahip çıkan, geleceğin kültürlü genç kadınlarını yetiştirmeyi amaçlayan sertifikalı eğitim programı Genç Kadınlar Maarifi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi tarafından düzenleniyor. Programa, lise, lise dengi okul ve üniversite eğitiminin dışında kendilerini farklı alanlarda donanımlı hale getirmek ve geliştirmek isteyen 18-25 yaş arası gençler katılıyor. Programda uzman eğitimciler tarafından 5 hafta süren "kişisel gelişim", "inovasyon", "uzay teknolojileri", "moda" ve "sosyal medya" eğitimleri veriliyor. Dördüncüsü düzenlenen program kapsamında bugüne kadar 500'ün üzerinde katılımcı sertifika aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72