İBB İstanbul'un muhtarlarını dinliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi....

İBB İstanbul'un muhtarlarını dinliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi....

01 Kasım 2013 Cuma 18:15
İBB İstanbul'un muhtarlarını dinliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, “Muhtarlarımızı Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantılarıyla muhtarların her türlü sorununa çözüm bulmak için çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın talimatıyla 2007 yılında Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan “Muhtarlar Hizmet Birimi”, muhtarların dilek, şikâyet ve önerilerini dinleyerek ilgili birimlere ulaştırıyor ve çözüm sürecinin takip ediyor. Bu kapsamda, Halkla İlişkiler Müdürlüğü, “Muhtarlarımız Dinliyoruz, Mahallelerimizi Konuşuyoruz” toplantısının 25. sini Bakırköy muhtarlarıyla İBB Florya Sosyal Tesisleri’nde, 26.sını da Sultangazi muhtarlarıyla İBB Zeytinburnu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya’nın başkanlığında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hülya Kaya’nın katılımıyla Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın düzenlendiği ilk toplantıya, Bakırköy muhtarları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Şehir Planlama Müdürlüğü, Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü, Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri katıldı.

Başkan Kadir Topbaş adına başarılar dileyerek sözlerine başlayan Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kapaklıkaya, dünyanın sayılı metropol kentlerinden biri olan İstanbul’a yapılan yatırımlara dikkat çekerek İstanbul için muhtarlarla birlikte daha da güzelini yapacaklarını belirtti.

Bakırköy muhtarları ile gerçekleşen toplantının ardından Halkla İlişkiler Müdürü Üzeyir Çakır’ın koordinatörlüğünde Sultangazi muhtarları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi birimlerinden Şehir Planlama Müdürlüğü, Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü, İSKİ ve İETT yetkilileri ile biraraya gelindi.

Toplantılar kapsamında, muhtarların her türlü soru, sorun, öneri ve beklentilerini dinleyen Büyükşehir Belediyesi birim yetkilileri, muhtarlara talepleriyle ilgili bilgilendirmede bulunarak başvurularını kayıt altına aldılar. Halkla İlişkiler Müdürlüğü, tüm ilçelerde vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek ve sorunlarını yerinde çözebilmek için “Muhtarlarımızı Dinliyoruz” toplantılarına diğer ilçelerde de devam ediyor.

Son Güncelleme: 01.11.2013 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72