İBB HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Departmanı Ümraniye İletişim Noktası yetkilileri Yasemin Safi ve Yasemin Karaca gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler..

İBB HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Departmanı Ümraniye İletişim Noktası yetkilileri Yasemin Safi ve Yasemin Karaca gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler..

09 Şubat 2018 Cuma 16:05
İBB HALKLA İLİŞKİLER DEPARTMANINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Vatandaşla İBB arasında köprü olan, vatandaşın sorun ve taleplerini alarak çözüm üreten Halkla İletişim Departmanı Ümraniye İletişim Noktası yetkilileri Yasemin Safi ve Yasemin Karaca gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

HALKIN İLGİLENDİĞİ HER NOKTADAYIZ

Halkın ilgilendiği her noktada olduklarını söyleyen Yasemin Karaca ve Yasemin Safi, vatandaşın her konuda kendilerine ulaşabileceklerini söylediler. Vatandaşın hizmetinde ve yanında olduklarını söyleyen Yasemin Karaca ve Yasemin Safi, “İBB İletişim Noktası Beyaz Masa Şubesi, haftanın 7 günü 11 saat esasına göre hizmet veriyor. Aylık ortalama 200 bin yerli 70 bin yabancı ile iletişime geçilirken 270 bin de materyal broşür dağıtılıyor. 10 tanesi Anadolu Yakası’nda olmak üzere İstanbul genelinde 37 iletişim noktasında hizmet veriliyor. Yerinde çözüm ekibimiz var. AVM’lerde de iletişim noktasının açılması hedefleniyor. Vatandaşın hizmetinde ve yanındayız. Vatandaşımız her konuda bize ulaşabilir. Sosyal yardım, zabıta, bilgi edime, tüketici hakları ve benzer birçok konuda halkın ilgilendiği her noktada varız” dedi. Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ali Rıza Yıldız da hizmet ve çalışmalarından dolayı kendilerini kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

VATANDAŞ ODAKLI HIZLI ÇÖZÜM

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Departmanı İletişim Noktaları; İstanbul’da ikamet eden vatandaşlara, İstanbul’u ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlere iletişimsel boyutta hizmet sunmak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve vatandaşlar arasında şeffaf, adil bir iletişim kurmak için iletişim stratejileri oluşturmak, Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan vatandaşlarla birebir temas kuran birimlerden aldığı verilerle vatandaşların istek ve talepleri doğrultusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarına perspektif oluşturmak, Yerinde Bilgilendirme Birimi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını vatandaşlara yüz yüze iletişim yöntemiyle anlatmak vb. konularda vatandaşa hizmet veriyor…

Son Güncelleme: 09.02.2018 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72