Hz. Osman Camisi ibadete açıldı

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından 10 Ekim 2011'de...

Hz. Osman Camisi ibadete açıldı

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından 10 Ekim 2011'de...

17 Haziran 2014 Salı 10:58
Hz. Osman Camisi ibadete açıldı

Tuzla Belediyesi ve hayırsever işadamları tarafından 10 Ekim 2011’de temeli atılan Aydınlı Konaşlı Hz. Osman Camisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cuma namazı öncesi cami bahçesinde düzenlenen törene Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çabuk, Tuzla Müftü Vekili Bilal Döngez, Hz. Osman Camisi Dernek Başkanı Muhittin Kılıç ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dr. Şadi Yazıcı ve ekibi hep yanımızda
Hz. Osman Camisi Dernek Başkanı Muhittin Kılıç, “2,5 yıl gibi kısa bir sürede camimizin ibadete açılmasını sağlayan, projelendirme aşamasından başlayarak temel atma töreni ile devam edip, ibadete açıldığı bugüne kadar hep yanımızda olan, maddi ve manevi desteğini hep hissettiren Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır’a, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya, başkan yardımcılarına ve çalışma arkadaşlarına teşekkürü borç biliriz. Bundan sonra da hep yanımızda olacaklarından hiçbir kuşkumuz yok” şeklinde konuştu.

Tuzla’nın 60. camisi
Tuzla Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Çabuk ve Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır da, emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Yaklaşık 2 trilyona mal olan Hz. Osman Camisi’nin yapımına katkı sağlayan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi takdim edildi. 

 

Son Güncelleme: 17.06.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3