Hüseyin Keskin'e ‘hayırlı olsun' ziyareti

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği,...

Hüseyin Keskin'e ‘hayırlı olsun' ziyareti

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği,...

29 Mayıs 2014 Perşembe 13:11
Hüseyin Keskin'e ‘hayırlı olsun' ziyareti

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği, başlattıkları bir dizi ziyaretler kapsamında Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Habercileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız ve yönetimi, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin’e yeni dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Samimi havada geçen ziyarette, Dernek çalışmaları ile ilgili bilgi veren Ali Rıza Yıldız, yeni yaptıkları Dernek kongresiyle yeni yönetimini oluşturduklarını söyledi. Hem tanışma hem de hayırlı olsun ziyareti şeklinde geçen bu buluşmada başkan Keskin, memnuniyetini dile getirdi.

Misafirleriyle bir süre sohbet eden Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İstanbul Gazete, Radyo, Televizyon ve İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Ali Rıza Yıldız ve yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Soma’da yaşanan maden faciasına da değinen Başkan Keskin, Soma halkının yalnız olmadığını, Hükümetimizin her daim yanında olduğunu ve yerel yöneticiler olarak, orada yaşanan acıyı azaltmak için kendilerinin de destek olacaklarını dile getirdi. Başkan Keskin ayrıca yeni dönem projelerinden de kısaca bahsetti. Basının önemine de değinen Keskin, “Basın mensupları bizim gözümüz, kulağımız. Halkla yerel yöneticiler arasında köprü vazifesi görüyorsunuz. Bu nedenle işini doğru yapan basını her zaman önemsedim ve değer verdim” dedi.

 

 

 

Son Güncelleme: 29.05.2014 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72