HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Ramazan Etkinlikleri, Ümraniye...

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Ramazan Etkinlikleri, Ümraniye...

30 Haziran 2014 Pazartesi 11:33
HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Ramazan Etkinlikleri, Ümraniye Meydan’ında coşkuyla karşılandı.  

 

Ramazan’ın bereketini ve kültürel zenginliğini teneffüs etmek isteyenlerin ortak adresi olan, Ümraniye Meydan’ı Ramazan-ı Şerifin başlamasıyla Ümraniyelilere kapılarını açtı. Ramazan ayı boyunca her akşam düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında, Ramazanın ilk günü iftardan önce çocuk filmi “Hay Bin Yakzan” ve “Orta Oyunu İbişin Fendi” programları çocuklar ve büyükler tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

 

Etkinlikler, İftardan sonra gerçekleştiren Osman Osmanoğlu ve Ahmet Kayacı’nın Kur’an Tilaveti ile yeniden başladı. Daha sonra Erkan Mutlu’nun ilahi dinletisi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Ümraniyeliler, Ramazan etkinliklerinin gerçekleştirildiği Meydan’da kurulan hemşehri dernek stantlarına da yoğun ilgi gösterdi. Ramazanın ilk gününde Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ve beraberindekiler Meydandaki stantları ziyaret ederek dernek başkanları ve yöneticileriyle bir süre sohbet ettiler.

""

 

 

 

                        

Son Güncelleme: 30.06.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3