Hemşeri derneklerine teşekkür yemeği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yerel seçim sürecinde verdikleri ...

Hemşeri derneklerine teşekkür yemeği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yerel seçim sürecinde verdikleri ...

11 Nisan 2014 Cuma 14:45
Hemşeri derneklerine teşekkür yemeği

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yerel seçim sürecinde verdikleri desteklerden dolayı hemşeri derneklerinin başkan ve yöneticilerine teşekkür yemeği düzenledi. Başkan Yazıcı, derneklere teşekkür ziyaretinde bulunacağını da açıkladı.

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla Belediye Meclis Üyeleri, Tuzla Hemşeri Dernekleri Platformu Başkanı Recep Demir ile Tuzla’daki tüm hemşeri derneklerinin başkanları ve yöneticileri katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte tüm masaları dolaşarak davetlilerle tek tek görüştü. Tepeören Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Arslan, Başkan Yazıcı’ya bir buket çiçek vererek seçim sonuçları nedeniyle tebrik etti.

“Dün olduğu gibi, yarın da birlikte olacağız”
 

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yemekte yaptığı konuşmada hemşeri derneklerine teşekkür etti. Tuzla’daki en önemli 2 hizmetinden birini Gönül Elleri Çarşısı, diğerini Hemşeri Dernekleri Platformu’nun oluşturduğunu belirten Başkan Yazıcı, “Tuzla’da Hemşeri Dernekleri platformu ve bu platformla gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarla toplum birbirini tanıyor, anlıyor, acıyı ve sevinci paylaşıyor. Tuzla’da ortak akılla yürüttüğümüz belediyecilik hizmetinde dün olduğu gibi yarın da birlikte olacağız” dedi.

 

 

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3