Haydi Çocuklar Yaz Kurslarına

Çocuklar, yaz aylarını Çekmeköy Belediyesi kurslarında ders tekrarı yapıp bolca soru çözerek değerlendirebilecekler

Haydi Çocuklar Yaz Kurslarına

Çocuklar, yaz aylarını Çekmeköy Belediyesi kurslarında ders tekrarı yapıp bolca soru çözerek değerlendirebilecekler

26 Haziran 2019 Çarşamba 16:30
Haydi Çocuklar Yaz Kurslarına

Çekmeköy Belediyesi’nin her yıl eğitim öğretim dönemi içerisinde öğrencilerin ders tekrarı yapabilmeleri için açtığı Test Çözüm Merkezleri (TEÇÖM) bu yaz döneminde de binlerce Çekmeköylü öğrenciyi ağırlayacak. Ortaokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen kurslar; Merkez Mahallesi Yunus Emre Eğitim Merkezi, Taşdelen Turgut Özal Eğitim Merkezi, Aydınlar Mahallesi Adnan Menderes Eğitim Merkezi, Alemdağ ve Ömerli Eğitim Merkezleri’nde toplam 13 derslikte, 16 eğitmenle çeşitli branşlarda düzenlenecek.

Yaz kurslarına kayıt yaptırmak isteyen ortaokul öğrencileri velileri ile birlikte kurs merkezlerine giderek kurs yetkilileri ve öğretmenlerle görüşerek gerekli evrakları doldurduktan sonra kayıt işlemini gerçekleştirebilecekler

Her yıl bu kurslarda binlerce öğrenciyi ağırladıklarını belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Eğitim öğretim dönemi içinde de bu kurslarımız devam ediyor. Yaz kurslarımızın amacı; öğrencilerimizin varsa açıklarını kapatabilmelerini sağlamak ve sınavlarına bolca soru çözerek hazırlanabilmelerine katkı sağlamak. Öğrenci kardeşlerimiz burada çeşitli branşlarda uzman eğitmenlerden ders alırken yaz spor okullarımıza kayıt yaptırarak da doyasıya eğlenebilecekler. Gençlerimizin ve çocuklarımızın dolu dolu bir yaz tatili geçirebilmeleri için çalışmalarımız tamam.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72