Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı

Güzelyalı Sosyal Tesisi, PenCR Çarşı, PenCR Köfte ve PenCR Burun’dan sonra Pendik Belediyesinin 5. sosyal tesisi olacak Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı. Deniz manzarası ve havadar konumuyla kapalı ve açık teras alanlara sahip olacak tesis, düğünlere yönelik de hizmet verecek.

Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı

Güzelyalı Sosyal Tesisi, PenCR Çarşı, PenCR Köfte ve PenCR Burun’dan sonra Pendik Belediyesinin 5. sosyal tesisi olacak Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı. Deniz manzarası ve havadar konumuyla kapalı ve açık teras alanlara sahip olacak tesis, düğünlere yönelik de hizmet verecek.

14 Şubat 2019 Perşembe 14:59
Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli atıldı

Pendik Belediyesinin 5. sosyal tesisi olacak Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temeli törenle atıldı. Güzelyalı Sosyal Tesisi, PenCR Çarşı, PenCR Köfte ve PenCR Burun’dan sonra Çınardere Mahallesi’nde Pendikspor Tesisleri yanına inşa edilen Hayaltepe Sosyal Tesisi’nin temel atma törenine Kaymakam İlhan Ünsal, Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Kabil, MHP İlçe Başkanı Yüksel Cebe, İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur, İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin ve çok sayıda mahalleli katıldı. 165 kişi kapasiteli kapalı alan ve 800 m² açık teras alanına sahip olacak tesis deniz manzarası ve havadar konumuyla Pendiklilerin uğrak mekanı olacak. İlgi çekici mimarisi olan tesisin inşasına başlandıktan sonra 6 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

1.500 kişilik açık alanı bulunacak

Şehre hizmet etmek için her geçen gün büyük bir gayret içerisinde olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Hayaltepe Sosyal Tesisi, manzara açısından şehrin en güzel noktalarından biri. Burası vatandaşlarımızın istifade ettiği yerler olan sosyal tesislerimizin 5.si olacak. Çok iyi seyir terasıyla birlikte tesisin yaklaşık 1.500 kişilik açık alanı bulunacak. Buradaki tesisimiz kapalı alanından daha çok açık alanıyla düğünlere yönelik de hizmet verecek. Yenişehir’de açmaya hazırlandığımız Kır Kahvesi ise 6. olacak. Yenişehir Piknik Alanı içerisinde inşa ettiğimiz Kır Kahvesi’nin de Tarım ve Orman Bakanlığından onayını aldık. Yaz sezonuyla beraber burayı da hizmete açacağız” dedi.

Sosyal tesisler halkın güvenli ve huzurla gidebileceği yerler

Belediyelerin alt ve üst yapı çalışmalarında güzel işlere imza attığını belirten Kaymakam İlhan Ünsal, sosyal hizmet faaliyetlerinde de hükümete destek verdiklerini söyledi. Belediyenin kurduğu sosyal tesislerin halkın güvenli ve huzurla gidebileceği yerler olduğunu söyleyen Kaymakam Ünsal: “Burada Pendik Belediyesinin 5. sosyal tesisinin temelini atıyoruz. Vatandaşlarımız nezih ve havadar bir mekanda vakit geçirebilecek. Pendik’e hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“Hayaltepe, Gerçektepe oluyor”

Törende söz alan AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin: “Şimdi görüyorum ki Hayaltepe, Gerçektepe oluyor. Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Aslında Pendik ve İstanbul’da hayaller 1994’ten beri gerçek olmaya başladı. Üç dönem görev yapan Erol Kaya ve iki dönemdir görevini sürdüren Kenan Bey, bu şehre çok büyük hizmetler yaptı. İnşallah bundan sonraki süreçte de kaldığı yerden hizmetlerimizi artırarak devam ettirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Baş’ın duaları eşliğinde tesisin temeli atıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3