Hastane yanına 560 araçlık otopark

Hastane yanına 560 araçlık otopark

08 Ocak 2019 Salı 14:03
Hastane yanına 560 araçlık otopark

Pendik Belediyesi, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi arkasındaki boş arsaya 560 araçlık otopark inşa ediyor. Ay sonunda hizmete girmesi planlanan otopark ile bölgedeki parklanma sıkıntısının önemli ölçüde azalması bekleniyor.

Pendik Belediyesi kentin dört bir yanına otopark inşa etmeyi sürdürüyor. Son olarak Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile çevresindeki parklanma sıkıntısına karşı yeni bir otopark yapımına başladı. Hastane yanındaki boş arsada inşa edilen otopark, 560 araçlık kapasiteye sahip olacak. Otopark hizmete girdiğinde özellikle hafta içi hastane önünde yaşanan araç yoğunluğu ve parklanma sıkıntısının önüne geçilmiş olunacak. Otoparkın ay sonuna doğru tamamlanması hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3