Hasan Can Şerifali Mahallesi esnafıyla bir araya geldi

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu kez Şerifali Mahallesi bölge esnafıyla kahvaltı programında buluştu.

Hasan Can Şerifali Mahallesi esnafıyla bir araya geldi

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bu kez Şerifali Mahallesi bölge esnafıyla kahvaltı programında buluştu.

14 Kasım 2018 Çarşamba 18:44
Hasan Can Şerifali Mahallesi esnafıyla bir araya geldi

Esnaflarla sürekli bir araya gelen Başkan Hasan Can, bu kez Şerifali Mahallesi bölge esnafıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve bölge esnafı katıldı.

Programda selamlama konuşması gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Belediye Başkanımız ile sık sık esnaflarla bir araya geliyoruz. Göreve geldiği günden beri sayısız çalışmalara imza atarak Ümraniye’nin gelişimine katkı sağlayan ve Ümraniye’yi prestijli bir konuma getiren Sayın Başkanımız Hasan Can’a teşekkür ediyorum” dedi.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can yaptığı konuşmada, “Haftada 2-3 gün esnaflarla bir araya gelerek hasbıhal ediyoruz. Hemşeri dernekleri, düğünler ve cenazelere gidiyoruz çünkü biz halkıyla iç içe olan bir belediyeyiz. Kimseyi aç ve açıkta bırakmamak için büyük bir gayret gösteriyoruz ve bu bağlamda Sosyal Market projemizle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Türkiye’de 3 tane sosyal marketi olan tek belediyeyiz” diyerek Ümraniye Belediyesi tarafından açılan Sosyal Market ve Aşevleri çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlçede yapılan çalışmaları anlatan Başkan Hasan Can, 15 yılda 450’nin üzerinde kalıcı esere imza attıklarını ve bu çalışmaları borçsuz yaparak, tek kuruş burcu olmayan bir belediye olduğuna vurgu yaptı. Başkan Hasan Can, “Ümraniye’de 320 bin yapı stoku var, bunun 210 bini bizim zamanımızda; kurala uygun, imara uygun ve sağlıklı binalar şeklinde son 15 yılda yapıldı, bu da yüzde 66’ya tekabül ediyor. Ayrıca ilçemiz alışverişin ve ticaretin merkezi oldu. Ümraniye’nin tamamını nazım plana uygun bir hale getiren bir belediyeyiz. Şerifali Mahallesi’nde 15 yıl önce ev yoktu, bizimle beraber tamamen değişti. Şerifali bizim eserimizdir” diyerek Şerifali Mahallesi’ndeki büyük değişimden bahsedip konuşmasını tamamladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3