Hasan Can, Musalıköyü Derneği’nde vatandaşlarla buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can, Ordu Mesudiye Musalıköyü Derneği’nde Ümraniyelilerle bir araya geldi.

Hasan Can, Musalıköyü Derneği’nde vatandaşlarla buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, dernek ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Hasan Can, Ordu Mesudiye Musalıköyü Derneği’nde Ümraniyelilerle bir araya geldi.

11 Ocak 2018 Perşembe 23:35
Hasan Can, Musalıköyü Derneği’nde vatandaşlarla buluştu

Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Cemali Ergül ve Adnan Zeki Bostancı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Programda AK Parti Ümraniye Topağacı Mahalle Başkanı Durkaya Yılmaz ve Topağacı Mahalle Muhtarı Yaşar Karataş birer selamlama konuşması gerçekleştirerek, Başkan Hasan Can’a belediyenin tüm hizmetleri ve özellikle 2B imarları konusundaki çabası için teşekkürlerini sundular.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniye’nin, Başkan Hasan Can’ın döneminde değişen çehresinden bahsetti. Belediyenin faaliyetlerinden ve görevi olmamasına rağmen eğitim, sağlık gibi birçok konuda da ciddi çalışmalar yaptığından bahseden Eminmollaoğlu; ziyaretler ve programlar vesilesiyle vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini söyledi.

Programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can belediyenin çalışmalarından bahsederek, “Yaptıklarımız gün gibi aşikar, her birimizin günlük hayatında gördüğü şeyler. 2004 yılında göreve geldik. Ümraniye ilçe olduktan sonra 2004 yılına kadar 1 tane kalıcı eser yoktu. Belediyenin yaptığı cami, okul, kültür merkezi vs. yoktu. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemize 400’ün üzerinde kalıcı eser kazandırdık. Allah, bize bu hizmetleri yapmayı nasip etti, şükürler olsun” dedi.

AK Parti döneminde, 80 yılda ülkeye yapılamayan hizmetin 4 katı hizmet yapıldığını dile getiren Başkan Hasan Can, Topağacı Mahallesiyle ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi. Belediyenin sosyal yardım konusundaki faaliyetlerini de ayrıntısıyla anlatan Başkan Hasan Can, sosyal market ve aşevi faaliyetlerinden bahsetti.

2B imar planlarıyla ilgili bilgilendirmelerde de bulunan Başkan Hasan Can, “2019’daki seçimlerde Karabekir bölgesinin imarını İstanbul’a kentsel dönüşüm örneği olarak göstereceğiz inşallah” diyerek planları anlattı. Başkan Hasan Can, “Mücadelemiz milletin hakkının zayi olmaması istikametindeydi, Elhamdülillah kimsenin hakkını zayi etmedik, etmemek için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3