Hasan Can Çamlık Mahallesi bölge esnafı ile bir araya geldi

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Çamlık Mahalle esnafı ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

Hasan Can Çamlık Mahallesi bölge esnafı ile bir araya geldi

Her fırsatta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, yeni güne Çamlık Mahalle esnafı ile düzenlenen kahvaltı programıyla başladı.

23 Kasım 2017 Perşembe 11:30
Hasan Can Çamlık Mahallesi bölge esnafı ile bir araya geldi

Belediye hizmet binasında düzenlenen serbest ziyaret günlerinin yanı sıra, Ümraniye’nin çeşitli noktalarında esnaf ve camii cemaatiyle bir araya gelen Başkan Hasan Can, bugün ise Çamlık Mahallesi’ndeki esnaflarla, Çamlık Mahalle Muhtarı Hasan Doğan tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Düzenlenen kahvaltı programına; Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Maliki Ejder Batur ve Mustafa Küçükkapdan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Muharrem Balık ile yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, Sivas Şerefiye Dernek Başkanı Ahmet Turan Altun, mahalle başkanları, belediye birim müdürleri ve bölge esnafı katıldı.

Çamlık Mahalle Muhtarı Hasan Doğan kısa bir konuşma gerçekleştirerek, tüm mahallelere olduğu gibi Çamlık Mahallesine de desteklerinden ve katkılarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu.

Daha sonra Sivas Şerefiye Dernek Başkanı Ahmet Turan Altun selamlama konuşması yaparak dernek faaliyetlerini anlattı. Ardından derneklerine katkılarından dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, “Düzenlenen programlarla sürekli esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Sizlerle birlikte olmak bizleri mutlu ediyor” dedi. Türkiye’nin geçmiş tarihinde ekonomik sıkıntılarla ilgili de bilgi veren Eminmollaoğlu, “15 sene öncesine baktığımızda Türkiye, İMF’nin kapısında bekleyerek borç almak isteyen bir ülkeydi. Şuan bakıldığında ise hamdolsun İMF’ye biz borç veriyoruz” dedi. Daha sonra Eminmollaoğlu AK Parti hükümetinin ve Ümraniye Belediyesi’nin hizmetlerinden bahsederek, 15-20 sene öncesinde ilçemizde çamurlu yollar vardı. Şimdi bakıldığında ise Belediye Başkanımız sayesinde ilçemiz İstanbul’un en güzel ilçelerinden biri haline geldi” dedi. Eminmollaoğlu son olarak “Ülke olarak birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece Allah’ın izniyle kimse Ülkemizin karşısında duramaz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

BAŞKAN HASAN CAN: “BİR OLDUĞUMUZ SÜRECE BİZİ KİMSE YIKAMAZ”

Düzenlenen kahvaltı programında konuşmalarını gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Artık her şeyini kendi yapan, kendini ezdirmeyen ve diğer ülkelere de silah satan bir ülke olduk. Üzerimize doğru geliyorlar. Ancak biz bir olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz” dedi. Ayakta durmanın yolunun dik durmaktan geçtiğini söyleyen Başkan Hasan Can, “Doğru bir istikametten gidiyoruz. Rabbim ülkeyi yöneten yöneticilerimize güç kuvvet versin. Sadece Türkiye’deki terör grupları değil, diğer ülkeler de kafasına silah dayanmış liderimizin fotoğraflarını astılar. Mesele Atatürk ve Recep Tayyip Erdoğan değil, mesele İslam dünyasını yıkmak. İslam ülkeleri arasından dik duran bir ülkeyiz. Diğer İslam ülkelerinin de dik durması gerekir” dedi. Tüm bunların imkân meselesi olmadığını iman meselesi olduğunu söyleyen Başkan Hasan Can, Çanakkale ve 15 Temmuz örneklerini verdi.

Son 14 yılda Ümraniye’de yapılan hizmetlere de değinerek Çamlık Mahallesi’nde yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri anlattı. İlçe genelinde kalıcı eserlere de vurgu yapan Başkan Hasan Can, “Genelleme yapacak olursak 12 günde bir eser yapmışız” dedi. Ümraniye’de aşevi ve sosyal market hizmetleri hakkında da bilgi vererek tüm bu hizmetlerin karşısında Ümraniye Belediyesi’nin hiçbir kurum ve kuruluşa 5 kuruş borcu olmadığını da sözlerine ekledi. Başkan Hasan Can son olarak programın düzenlenmesinde emeği geçen Çamlık Mahalle Muhtarı Hasan Doğan’a teşekkür ederek, “Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. Kahvaltı programının sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ile beraberindeki heyet Çamlık Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3