Hasan Can'a Ziyaretçi Akını

Hasan Can'a Ziyaretçi Akını

11 Ekim 2017 Çarşamba 13:33
Hasan Can'a Ziyaretçi Akını

Ümraniye Vergi Dairesi Uygulama Grup Müdürü Mustafa Yalçın’dan Başkan Hasan Can’a ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, göreve yeni başlayan Ümraniye Vergi Dairesi Uygulama Grup Müdürü Mustafa Yalçın’ı makamında ağırladı.

Uygulama Grup Müdürü Mustafa Yalçın, Başkan Hasan Can’ı Ümraniye’nin yeni Vergi Daire Binası açılış törenine davet ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise, Mustafa Yalçın’a yeni görevinde başarılar dileyerek, kendisine meslek edindirme kurslarında yapılan yaldız işlemeli plaket takdim etti.

Başkan Hasan Can, AK Parti Adem Yavuz Mahalle Teşkilatı’nı ağırladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; AK Parti Ümraniye Adem Yavuz Mahalle Teşkilatı Başkanı Dursun Karaboğa ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette misafirleri, tüm mahallelerde olduğu gibi Adem Yavuz Mahallesindeki hizmetleri ve mahalleye destekleri için Başkan Hasan Can’a teşekkürlerini sundu. Başkan Hasan Can da nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Sinoplu İş Adamları Derneği’nden Başkan Hasan Can’a ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Rafet Orhan, Başkan Vekili Mukadder Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Nurettin Kara’yı makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Rafet Orhan, Başkan Hasan Can’a 16-19 Kasım tarihleri arasında CNR Expo’da düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Derneğiyle alakalı fuarın davetiyesini takdim etti. Başkan Hasan Can ise misafirlerine nazik ziyaretleri ve davetlerinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3