Hamidiye Su’da Skandal! Varan 1

İBB İştiraki olan Hamidiye Su’da sular durulmuyor. Bayiliklere mobbing uygulayan ve kapattıran yöneticiler, siyasi kimlikleri kullanarak Hamidiye su üzerinden çıkar sağlamaya çalışan kişiler daha neler neler..

Hamidiye Su’da Skandal! Varan 1

İBB İştiraki olan Hamidiye Su’da sular durulmuyor. Bayiliklere mobbing uygulayan ve kapattıran yöneticiler, siyasi kimlikleri kullanarak Hamidiye su üzerinden çıkar sağlamaya çalışan kişiler daha neler neler..

02 Temmuz 2021 Cuma 13:23
Hamidiye Su’da Skandal! Varan 1

BAYİLİKLERE MOBBİNG

2019 yerel seçimlerinden sonra Hamide Su yönetiminde yapılan değişiklikler bizi dizi skandal ve iddiaları da beraberinde getirdi. 20 yıldır Hamidiye Suyun bayiliklerini yapan kişiler bayiliklerini devretmek zorunda bırakıldı. ‘Ya bayilikleri devredin ya da su vermeyiz’ tehdidi ile yok pahasına devredilen bayilikler…

HAMİDİYE SU BİR GURUBUN TEKELİNE NASIL GEÇTİ?

İlçelerdeki bayilikleri bölüp, kar marjını düşürerek yeni bayiliklerin önü açıldı. Yeni bayiliklerinde de yönetici yakınlarına verildiği iddiaları var. Aynı bayiliklerin 20 metre mesafesinde sıfırdan bir bayilik açılıp bir süre sonra satıp rant sağlayanlar var. Tabela parasını cukkalayanlar var… Yöneticilerin geçmişte farklı su gruplarındaki ilişkileri Hamidiye su yönetimine monte edildiği görülüyor. Geçtiğimiz haftalarda yine Hamidiye Su yönetiminin sil baştan değişmesi kafalarda soru işareti oluşturdu!

IYİ PARTİLİ BAŞKAN DİLAVER KOÇ’A KİM YOL VERDİ?

Hamidiye Su pazarlama Satış Müdürü Orhan Demir ve Bayi sorumlusu Murat Pozkurt’un eskiye dayanan ilişkileri ve bayiler üzerindeki baskı ve tehditleri büyük mağduriyet yarattığı iddia ediliyor. Hamidiye Su Anadolu Yakası Ana depo sorumlusu İYİ Parti Çekmeköy İlçe başkanı Dilaver Koç ve oğlu Yasin Koç’un İse bu işlerden büyük kazanç sağladıkları söyleniyor. Kapatılan bayi sahipleri, bütün görüşmelerden Dilaver Koç’un çıktığını, Hamidiye suyunun Kemerburgaz‘dan değil de Fason olarak Şile’den daha yüksek meblağlarla getirdiklerini söylemeleri ise başka bir skandal. Bu taşıma işini de Dilaver Koç’un aldığı konuşuluyor

KAMUOYU ADINA SORUYORUZ:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adını kullanarak ucuz fiyata su alıp iki katına sattıkları iddia ediliyor. Bu aracılar kimler?

Hamidiye A.Ş su bayiliklerinin birçoğu devretme zorunda bırakıldı. Devredilen bu bayilikleri kimler aldı?

Olay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Milletvekili Gürsel Tekin ve İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na kadar gitmesine rağmen neden çözülemiyor?

Bir grubun tekeline geçen Hamidiye Su, nasıl bir rant ortaklığı ile paylaşılmaya çalışılıyor?

Hamidiye Su Genel Müdürü Sertaç Nişli ve Genel Müdür Yardımcısı Cem Özarpacı neden görevden alındı? Cem Özarpacı hangi CHP’li belediye başkan adayının önerisi ile bu göreve getirildi?

Cafer Bilenoğlu sisteme yerleştirdiği Orhan Demir vasıtası ile dışarıdan organizasyonun başını çekiyor. Orhan Demir’in sahadaki eli kolu olan Murat Pozkurt ile uygulama yapıp, bayilikler iptal ediliyor, şirketler zarara uğratılıyor… Bu olan bitene neden kimse dur diyemiyor?

İYİ Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Dilaver Koç, Ana depo sorumlusu olurken, Şile’den su taşıma işini nasıl aldı, hangi yakınlarına bayilik kurdurdu? Bir siyasi ilçe başkanının bu ticari hamleleri etik mi?

Göreve getirilen Hamidiye A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Erciyes, neden sessiz?

VARAN 2

BİR SONRAKİ HABERİMİZDE, KAPATILAN VE DEVRETMEK ZORUNDA BIRAKILAN HAMİDİYE SU BAYİLERİ ANLATACAK. NASIL VE KİMLER TARAFINDAN TEHDİT EDİLDİKLERİNİ VE YOK PAHASINA NASIL BAYİLİKLERİNİ DEVRETTİKLERİNİ ÇARPICI İDDLARLA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRECEKLER…

Son Güncelleme: 02.07.2021 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3