Güzelyalı'da üstgeçit rekoru

Pendik Belediyesi tarafından 7 gün gibi rekor bir sürede inşa edilen Güzelyalı..

Güzelyalı'da üstgeçit rekoru

Pendik Belediyesi tarafından 7 gün gibi rekor bir sürede inşa edilen Güzelyalı..

27 Mart 2014 Perşembe 18:16
Güzelyalı'da üstgeçit rekoru

Pendik Belediyesi tarafından 7 gün gibi rekor bir sürede inşa edilen Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidi, yayalara hizmet vermeye başladı.  Böylece hem yapım aşamasındaki hızıyla, hem de kendi bütçesiyle yapmasıyla Pendik Belediyesi büyük bir başarıya imza attı. 

Kentin imajını değiştiren projeleri kısa zamanda hayata geçirmesiyle öne çıkan Pendik Belediyesi,   Güzelyalı’yı sahille buluşturan Tren Yolu Araç Üstgeçidi’ni 7 gün gibi kısa bir sürede yayaların hizmetine sundu.  Güzelyalı Mahallesi sakinlerini kısa zamanda yeni üstgeçitleriyle buluşturan Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ekibiyle ve kalabalık bir vatandaş grubuyla tamamlanan köprüyü bir baştan bir başa turladı.  7 günde inşa edilmesiyle büyük bir başarı örneği olan Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Şahin, Pendik için hizmet aşkının hiçbir zaman bitmeyeceğini ifade etti. Üstgeçit turuna vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, Başkan Şahin’le bol bol fotoğraf çektirdi.

Belediye kendi bütçesinden yaptı

Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidi, 40 metre uzunluğunda ve 15 metre genişliğinde inşa edildi. Geçitte,  iki yönlü yaya trafiği ve dört şeritli araç trafiği akışı sağlanacak. Güzelyalı Tren Yolu Araç Üstgeçidi, bir ilçe belediyesinin kendi bütçesiyle karşılamasıyla da öne çıkıyor.

 

Son Güncelleme: 27.03.2014 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72