Güllüce, Ümraniye Belediyesi'nde…

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tuzla Belediyesi ziyaretinin...

Güllüce, Ümraniye Belediyesi'nde…

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tuzla Belediyesi ziyaretinin...

20 Nisan 2014 Pazar 13:44
Güllüce, Ümraniye Belediyesi'nde…

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Tuzla Belediyesi ziyaretinin ardından Ümraniye Belediyesi'ne geldi. Belediye Başkanı Hasan Can'ın makam odasına geçen Bakan Güllüce, "Ümraniye Belediye Başkanımızın 30 Mart yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kutlamak için ziyaretlerine geldik. Ümraniye Belediyesi bizim en başarılı belediyelerimizden birisidir. Bunlar bir okul belediyeleridir. Hangi partiden olursa olsun Türkiye'deki bütün belediye başkanlarına bir çağrıda bulunuyorum; belediyecilik nasıl yapılır, başarı ne demektir, başarı kazanmak için neler yapılır? Burada bir müddet misafir edilerek burada bütün bilgiler paylaşılır, belediyeciliği öğrenebilirler" dedi.

Hasan Can da ziyaretinden dolayı Bakan Güllüce'ye teşekkür ederek, belediyenin meslek edindirme kurs hocaları tarafından yapılmış el işi altın yaldız kaplama zemzem takımı hediye etti.

 

Son Güncelleme: 20.04.2014 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72