Güllüce Şırnaklı öğrencilerle birlikte...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Şırnak'tan Çanakkale'ye Gönül....

Güllüce Şırnaklı öğrencilerle birlikte...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Şırnak'tan Çanakkale'ye Gönül....

15 Nisan 2014 Salı 14:24
Güllüce Şırnaklı öğrencilerle birlikte...

İdris Güllüce Şırnaklı öğrencilerle birlikte ÇEKSİAD’ı ziyaret etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Şırnak’tan Çanakkale’ye Gönül Köprüsü” projesi kapsamında Çekmeköy’e gelen Şırnaklı öğrencilerle birlikte ÇEKSİAD’ı ziyaret etti.

Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Şırnak’tan Çanakkale’ye Gönül Köprüsü” projesi kapsamında Şırnaklı öğrenciler Çekmeköy’e geldi. Aynı gün Çekmeköy’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, öğrencilerle birlikte Çekmeköy Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇEKSİAD)’ı ziyaret etti. Şırnak Uludere Uzungeçit Lisesi’nde okuyan 37 öğrenci ve 3 öğretmenden oluşan grubu dernek yönetim kurulu ve üyeleri karşıladı.

Ziyarete, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanı sıra; Çekmeköy İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Engin Yılmaz da katıldı. Dernek’te verilen güveç ikramından sonra öğrenciler İstanbul ile ilgili görüşlerini anlattı. Şırnaklı bir kız öğrenci söz alarak, “Bu gezi bize dünyanın Şırnak’tan ibaret olmadığını gösterdi. Daha çok çalışmamız, mutlaka üniversite kazanmamız gerektiğini gösterdi. Cesaret verdi. Bu imkanı bize verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz.” dedi.

""

İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız’ın selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Türkiye’nin doğusu ve batısı ile bir bütün olduğunu söyleyen Güllüce, anlattığı anekdotlarla öğrencileri duygulandırdı. Güllüce, ayrıca ÇEKSİAD’da bulunmaktan mutlu olduğunu da dile getirerek organizasyonda emeği olana herkese teşekkür etti. 

""

""

Son Güncelleme: 15.04.2014 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72