Gönül Sofrası Suriyeli kardeşlerimize açıldı

Beykoz Belediyesi, Ramazan ayının manevi güzelliklerini toplumun tüm kesimleriyle paylaşmak üzere kurduğu “Gönül Sofrası” iftarında ilçede yaşayan Suriyeli aileleri ağırladı.

Gönül Sofrası Suriyeli kardeşlerimize açıldı

Beykoz Belediyesi, Ramazan ayının manevi güzelliklerini toplumun tüm kesimleriyle paylaşmak üzere kurduğu “Gönül Sofrası” iftarında ilçede yaşayan Suriyeli aileleri ağırladı.

22 Mayıs 2018 Salı 16:11
Gönül Sofrası Suriyeli kardeşlerimize açıldı

İBB Koru Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Mahmut Gülbasar, Tacettin Aksu, Yakup Özbek, İBB Danışmanı ve Beykoz Ensar-Muhacir Dayanışma Platformu Başkanı Adem Sefer ile Suriyeli aileler katıldı. İftar öncesinde masaları dolaşarak misafirlerini selamlayan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, çocuklarla da yakından ilgilendi.

Başkan Yücel Çelikbilek: “Kendinizi yurdunuzda gibi görün”

Gecede bir konuşma yapan Başkan Yücel Çelikbilek; “Sizleri gördüğümde en yakınlarımı görmüş gibi oluyorum. Siz de burada kendinizi yabancı bir yerde değil kendi yurdunuzda gibi görün. Allah (cc) bizleri kardeş ilan etmiş, madem biz kardeşiz artık hudutların bile kalkması gerekir. Bizlerin görevi yerel yönetimler olarak sizleri memnun etmektir. Rabbimden sizleri memnun eden bir gayret içinde olmayı diliyorum. Hepinize en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum. İnşallah Ramazan Bayramını da beraberce idrak ederiz. Tez elden ülkenizdeki kara bulutların kalkmasını diliyorum, Rabbim topraklarınıza esenlik ve huzur versin. Hayır ve iyilik üzere kalın” dedi.

Platform Başkanı Adem Sefer: “Sizlere daha iyi yaşam şartları sağlamak için çalışıyoruz”

Beykoz Ensar-Muhacir Dayanışma Platformu Başkanı Adem Sefer; “İlçenin farklı yerlerinden gelerek iftarımız katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bizler dernek olarak Akbaba’daki merkezimizde 300 kardeşimizin kaydını güncelleyerek çalışmalarımıza başladık. Dünyanın dört bir tarafında sizler gibi yerlerinden yurtlarından edilmiş kardeşlerimiz var. En büyük sıkıntıyı Filistin’deki kardeşlerimiz çekiyor. Sizlerden onlar için dua bekliyoruz. Platform olarak sizleri daha iyi yaşam şartları sağlamak için hizmet vermekteyiz. Başta Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek ve devlet büyüklerimizin desteğiyle bulunduğunuz yerlerde rahat etmenizi sağlayacağız. İnşallah en yakın zamanda hepiniz memleketinize kavuşur ve huzur içinde yaşarsınız” şeklinde konuştu.

Kardeşlik mesajlarının verildiği gecenin sonunda iftara katılan ailelere çiçek takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72