Gönül Sofraları Hamidiye Mahallesi’ne Kuruldu

Sultanbeyli Ramazan’ın bereketini mahallelerde yaşıyor, komşular aynı sofranın etrafında buluşuyor, oruç açıyor.

Gönül Sofraları Hamidiye Mahallesi’ne Kuruldu

Sultanbeyli Ramazan’ın bereketini mahallelerde yaşıyor, komşular aynı sofranın etrafında buluşuyor, oruç açıyor.

23 Mayıs 2019 Perşembe 14:18
Gönül Sofraları Hamidiye Mahallesi’ne Kuruldu

Hamidiye Mahallesi iftarda bir araya geldi. Zübeyde Hanım Caddesi saatler öncesinden iftar için hazırlandı, masalar kuruldu. Binlerce kişi iftar anından birlikte oruç açtı, ellerini semaya kaldırdı. İftar öncesinde çocuklar için şenlik düzenlendi ve miniklerin de bu kutlu atmosferden faydalanması sağlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programında yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Sultanbeyli’de Ramazan ayının ruhuna uygun olarak idrak edildiğini vurgulayan Başkan Keskin, “İlk mahalle iftarımızı Mimar Sinan’da yaptık. Ardından Mecidiye Mahallemizin kıymetli sakinleriyle buluştuk. Birlikte hemşehrilerimizle aynı atmosferde oruç açtık. Huzur iklimi Ramazan-ı Şerif’i mahallelerimizde geçiriyoruz. Bizleri Ramazan’a ulaştıran Rabbimize hamdolsun. Birliğimiz, beraberliğimiz bu kutlu ayda inşallah artarak devam etsin. Rahmet kapılarının açık olduğu bu günlerde İslam aleminin ve dünyamızın kurtuluşu için dua edelim.” dedi.

Sultanbeyli Belediyesi olarak ilçe genelinde çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Başkan Keskin, “Sultanbeyli yeni bir gelişim evresine giriyor. Bugüne kadar var olan sorunlarımızı hamdolsun sizlerin destekleriyle çözdük. Hayal olarak gördüğümüz her projemiz sizlerin hizmetinde. Mülkiyet problemimizi de parsel parsel çözüme kavuşturuyoruz. Son olarak Mecidiye ve Necip Fazıl Mahallelerimizde bazı parsellerimiz askıya çıktı. Askı süreci tamamlanan parsellerimizde tapuları hak sahiplerine teslim ediyoruz. İnşallah en kısa sürede tüm hemşehrilerimizin tapu özlemini sona erdireceğiz ve Sultanbeyli’de yeni bir dönem başlayacak.” şeklinde konuştu.

Yaklaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Keskin, “Yenilenecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri hayırlı olsun. Biz tecrübesiyle ve çalışkanlığıyla İstanbul’a daha fazla değer katacak olan Sayın Binali Yıldırım’ın kazanmasını arzu ediyoruz. Ve 31 Mart seçimlerinde İstanbul’da rekor oy oranıyla birinci olan Sultanbeyli’nin Binali Yıldırım’a en büyük desteği yine vereceğine inanıyoruz.” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Tombaş da yaptığı konuşmada iftar sofralarının birlik ve beraberliği pekiştirdiğine değinerek emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay ise yaptığı selamlama konuşmasında Sultanbeyli'nin hızla kalkındığına dikkat çekti ve katkı sunan herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72