Gölet Parkı'nda İlk Etkinlik

Sultanbeyli Belediyesi açılışı Mart ayında gerçekleşen Gölet Parkı'nda ilk...

Gölet Parkı'nda İlk Etkinlik

Sultanbeyli Belediyesi açılışı Mart ayında gerçekleşen Gölet Parkı'nda ilk...

27 Mayıs 2014 Salı 13:53
Gölet Parkı'nda İlk Etkinlik

Sultanbeyli Belediyesi açılışı Mart ayında gerçekleşen Gölet Parkı'nda ilk etkinliğini düzenledi.

Sultanbeyli Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek’i Gölet Parkı'nda düzenlediği etkinlikle andı. Gölet amfide gerçekleşen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı. Havanın güzel olması ve Gölet'in eşsiz güzelliği etkinliğe katılımı üst seviyelere çıkardı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Söğütçü,
"25 yıldır beklediğimiz Gölet Parkımızdaki ilk etkinliğimizi Üstad Necip Fazıl Kısakürek'i anarak gerçekleştiriyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin büyük desteği ve bizim de katkılarımızla ilçemiz devasa bir sosyal yaşam alanına kavuştu. Gönlümüz buranın hep ilk günki gibi kalmasından yana" dedi.
Necip Fazıl Kısakürek'in milletimizin yetiştirdiği en büyük fikir adamlarından ve şairlerden olduğunu ifade eden Söğütçü, üstadı anlamanın yolunun eserlerini okumaktan geçtiğini sözlerine ekledi.

""

Başkan Yardıcısı Zafer Söğütçü'nün ardından konuşan AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, " Bu akşam hayatı büyük sıkıntılarla geçen ama hiç bir sıkıntı karşısında yılmayan, ideallerinden vazgeçmeyen büyük üstadı anıyoruz. Üstadın hayatını ve eserlerini okuyarak anlamlandırmalıyız" dedi.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe'de, "Necip Fazıl büyük bir fikir ve duygu adamıydı. Zor zamanlarda yazmanın csaretini gösterdi. Milletimizin öz değerlerini korudu" dedi.

Konuşmaların ardından İbrahim Sadri, Seyfullah Kartal, Yusuf Özkan Özburun, Niyazi Gedik ve mehmet Güntekin Necip Fazıl'ın ölümsüz şiirlerini seslendirdi. Ardından İstanbul Fasıl Topluluğu konser verdi.

 

Son Güncelleme: 27.05.2014 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72