Giresunlular Ataşehir'de buluştu

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Memleket Havaları” etkinlikleri...

Giresunlular Ataşehir'de buluştu

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Memleket Havaları” etkinlikleri...

05 Kasım 2013 Salı 17:20
Giresunlular Ataşehir'de buluştu

 

İstanbul’da yaşayan Giresunlular Ataşehir’de buluştu

 

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan “Memleket Havaları” etkinlikleri Giresun yöresi ile devam etti. Ataşehir’de yaşayan farklı illere mensup vatandaşların bir araya gelmesini ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Memleket Havaları etkinliklerinin dördüncüsü Kayışdağı 80.Yıl Cumhuriyet Parkı toprak sahada yapıldı.

 ""

Sadece Ataşehir değil, İstanbul’un farklı bölgelerinde yaşayan Giresunluları biraraya getiren “Memleket Havaları 4-Giresun” etkinliğinde Nurettin Bay ile İbrahim Can sahne alırken, söyledikleri yöresel türküler vatandaşlara duygu dolu anlar yaşattı.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından etkinliğe katılarak destek sağlayan Nurettin Bay ile İbrahim Can’a teşekkür plaketi ve çiçek armağan edildi.

 

İstanbul’un farklı bölgelerinden gelen Giresun yöresine ait dernekler de, bu etkinlikle Giresunluları biraraya getirdikleri için Başkan Battal İlgezdi’ye plaketler ve çeşitli hediyeler sundular. 

""

Son Güncelleme: 05.11.2013 17:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3