Gençlerle Seyr-İ İstanbul

Başkan Poyraz boğaz turunda gençlerle buluşuyor

Gençlerle Seyr-İ İstanbul

Başkan Poyraz boğaz turunda gençlerle buluşuyor

09 Aralık 2019 Pazartesi 14:44
Gençlerle Seyr-İ İstanbul

Çekmeköy Belediyesi “Gençlerle Seyr-i İstanbul ” programı ile lise öğrencilerini boğaz turuna çıkarıyor. Başkan Poyraz bu turlara katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oluyor. Her hafta Salı günleri belirlenen iki okulun 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin katıldığı boğaz turlarında genç misafirlere çay ve simit ikram ediliyor. Rehber eşliğinde gerçekleşen turda İstanbul ile ilgili bir çok ilginç bilgiye değiniliyor.

Öğrenci kardeşlerimizin hem stres atması hem de yaşadıkları şehrin bilinmeyenlerini öğrenmeleri açısından güzel bir programa imza attıklarını belirten Başkan Poyraz “ Projede emeği geçen mesai arkadaşlarımız teşekkür ediyorum. Bu projeden ilçemizde eğitim gören 5 bin öğrencimiz faydalanacak. Nisan ayına kadar devam edecek turlarda bende sizlerle beraber olmaya gayret edeceğim. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum,” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3