Gençlere Yol Gösterici Bir Eğitim Daha

Kariyer Merkezi Eğitimlerini Aralıksız Sürdürüyor

Gençlere Yol Gösterici Bir Eğitim Daha

Kariyer Merkezi Eğitimlerini Aralıksız Sürdürüyor

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:55
Gençlere Yol Gösterici Bir Eğitim Daha

 

Kartal Gençlik Kariyer Merkezi’nden Gençlere Yol Gösterici Bir Eğitim Daha

 

Kariyer Merkezi Eğitimlerini Aralıksız Sürdürüyor

 

Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi, Özel Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine

‘Ekip Çalışması’ adlı seminer verdi.

 

Kartal Belediyesi Gençlik Kariyer Merkezi öğrencilere eğitim hayatlarında yol göstermeye devam ediyor.  Kartal Gençlik Kariyer Merkezi Özel Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim ve öğretim gören öğrencilere ‘Ekim Çalışması’ adlı seminer düzenledi.

 

Kartal Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Kariyer Merkezi, gençlere yönelik seminerler düzenleyerek geleceklerine ve eğitim hayatlarına yön vermeyi aralıksız olarak sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün önderliğinde gençlerin hizmetine sunulan Kartal Gençlik Kariyer Merkezi, Özel Kartal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerine “Ekip Çalışması’ başlıklı bir seminer düzenleyerek yol gösterici bir çalışmaya daha imza attı.

 

Seminere konuşmacı olarak katılan Kişisel Gelişim Uzmanı Perran Varlı, ‘Takım Olmanın Getirdiği Ölçütler’, ‘Nasıl Takım Olunur’, ‘İyi Bir Takım Oyuncusu Nasıl Olunur’, ‘Takım Çalışması Neden Önemlidir’, ‘Takımların Oluşum Süreci’,‘Takımın Özellikleri’,‘Çağdaş Takımların Özellikleri’, ‘Takımların Oluşum Süreci’, ‘Bireyler Ne Zaman  Takımlara Katılır’ konularında öğrencilere bilgi verdi.

Varlı konuşmasında ekip çalışmasının önemine dikkat çekerek şöyle konuştu: “ Ekip, bir kişinin tek başına üretebileceğinden daha fazla fikir üretebilir ve çözüm önerisi geliştirebilir. Böylece tek kişi tarafından çözümlenmesi güç vakaları daha kolay sonuca ulaştırma gücüne sahip olur. Farklı iş alanlarından ya da uzmanlıklardan oluşturulan ekibin ortak çalışması sonucu, düşünme kapasitesi yükselmiş ve sorunlar çok yönlü ele alınmış olur.  Yanlış karar verme ve yanlış uygulama riski en aza indirilmiş olur. Karşılıklı hoşgörüye dayalı, uyumlu bir ekip çalışması ortamı yaratılması, farklı ve çeşitli fikir ve önerilerin değerlendirilmesini de sağlar. Herkes birbirinin düşüncesini dinlemeyi, çözümlemeyi ve bu düşünceler üzerinde tartışmayı, değerlendirmeyi öğrenir.” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Perran Varlı, öğrencilerle birlikte uygulamalı ekip çalışması yaparak semineri sonlandırdı.

 

Son Güncelleme: 28.04.2014 15:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3