Gençler Karne Şenliğinde Buluştu

Sultanbeyli Belediyesinin geleneksel hale getirdiği karne şenliği yine renkli...

Gençler Karne Şenliğinde Buluştu

Sultanbeyli Belediyesinin geleneksel hale getirdiği karne şenliği yine renkli...

09 Haziran 2014 Pazartesi 11:43
Gençler Karne Şenliğinde Buluştu


Sultanbeyli Belediyesinin geleneksel hale getirdiği karne şenliği yine renkli görüntülere sahne oldu. Yıl boyunca yorulan gençler karne şenliğinde doyasıya eğlendi. Şenliğin sürpriz sanatçısı bu sene Uğur Işılak oldu.

Yaptığı yatırımlarla ilçenin eğitim çıtasını yükselten Sultanbeyli Belediyesi, başarılı öğrencileri unutmadı. 2010 yılından bu yana her yıl başarılı öğrencileri ödüllendiren belediye, düzenlediği karne şenliğiyle de öğrencilerin sınav öncesi stres atmalarına katkı sundu. Karne şenliklerinde keyifli vakit geçiren gençler, bir yılın yorgunluğunu bu etkinlikle attı. Karne şenliğinin sürpriz ismi sanatçı Uğur Işılak oldu.

""
 

Keskin: İyi Yetişmiş Bireylere İhtiyacımız Var


Karne şenliğinde gençlere seslenen Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “2013-2014 eğitim ve öğretim yılını geride bırakıyoruz. Bazı arkadaşlarınız önümüzdeki günlerde lisans yerleştirme sınavına girecekler. Tüm öğrencilerimizin sınavlardan hayırlı sonuçlarla çıkmasını diliyor, hepinizi sevgiyle selamlıyorum” dedi. Konuşmasında bir ilçenin, bir ülkenin gelişebilmesi için iyi yetişmiş bireylere ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başkan Keskin, “Hem ilçemizin hem de ülkemizin gelişiminin siz gençlere bağlı olduğunu biliyoruz. Sultanbeyli Belediyesi olarak, genç dinamik bir kadroyla, tüm çalışmalarımızın odağına gençlerimizi oturttuk. Yaptığımız okullarla, gençlik merkezlerimizle, spor alanlarımızla gençlere daha kaliteli bir eğitim ve yaşam sunmayı hedefledik. Biz geleceğe umutla bakan bir Sultanbeyli’nin hayalini kuruyoruz” şeklinde konuştu.

“Elinizde Kitap, Yüreğinizde Memleket Sevdası”

Sultanbeyli Belediyesinin gençlere ve ilçe halkına hizmet etmek için var olduğunu kaydeden Başkan Keskin, “Her biriniz birer potansiyelsiniz. Buradan size doğru bakarken aranızda mühendisleri, öğretmenleri, ekonomistleri, doktorları, hukukçuları görüyorum. Elbette siz gençlere hizmet için biz varız. Üstümüze düşenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Bizler bunları yaparken hiç kuşkusuz sizlerde üstünüze düşenin en iyisini yapmaya gayret edeceksiniz. Sizlere oturun derslerinize çok çalışın demeyeceğim, zaten sizin asıl işiniz bu. Ben sizlerin temel değerlere sahip, ülkesini seven, iyi insan olmayı hedefleyen, bir hedefi, bir gayesi olan genç olmanızı isterim. Elinde kitap, yüreğinde beyninde  memleket sevdası olan gençleri görmek isterim” ifadelerini kullandı.

“Sultanbeyli Artık Eski Sultanbeyli Değil”
Sultanbeyli’nin ihtiyaçlarını geride bıraktığını kaydeden Başkan Keskin, ilçenin eğitimde, kültürde, sporda çok iyi noktalara geldiğini kaydetti. Sultanbeyli’nin gelişmesinde herkesin payının olduğunun altını çizen Keskin, “Okullarımız, kurumlarımız artık proje üretiyor. Sporcularımız dünya çapında düzenlenen turnuvalarda ülkemizi temsil ediyor. Kültürel anlamda dünya çapında programlar düzenliyoruz. Tüm bunlara baktığımızda Sultanbeyli için artık hiç bir şeyin eskisi gibi olmadığını söyleyebiliyoruz. Artık İstanbul’un bir parçası olmuş ve Türkiye’ye, İstanbul’a her alanda katkı sunan bir Sultanbeyli var” dedi.

Karne şenliğinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çağlar, “Bu akşam burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bir yıl boyunca yapılan çalışmaların ardından emeğin ödüllendirildiği gündeyiz. Bizlere destek veren kaymakamımıza, bu organizasyonu düzenleyen belediye başkanımıza ve öğrencilerimizin ailelerine teşekkür ediyorum. Sultanbeyli’yi eğitim de güzel noktalara getireceğiz” ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı İbrahim Özefe’de Sultanbeyli’nin günden güne geliştiğini kaydettiği konuşmasında “Eğitim alanında ilçemizde çok güzel şeyler oluyor. Başkanımız birçok çalışmadan bahsetti. Belediye Başkanımız bugüne kadar eğitim alanında hem milli eğitim müdürlüğümüze hem de velilerimize büyük destekler verdi” dedi.

""

Karne Şenliği’nde Muhteşem Konser

Karne Şenliği’nde önce sahneye Türk Halk Müziği sanatçısı Şentürk Dündar çıktı. Dinleyenlere eğlenceli anlar yaşatan Dündar, en sevilen eserlerini Sultanbeylili gençler için seslendirdi. Dündar’ın ardından Rock Müzik grubu Kolpa sahneye çıktı ve gençler Kolpa grubunun eserleriyle coştu. 2014 Karne Şenliği’nin sürpriz sanatçısı ise Uğur Işılak oldu. Işılak, sevenlerine söylediği parçalarla eşsiz dakikalar yaşattı. Karne şenliği okul birincilerinin ödüllendirilmesiyle son buldu. 

Son Güncelleme: 09.06.2014 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72