Genç Liderler Akademisi, ilk mezunlarını verdi

Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Tuzla Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Genç Liderler Akademisi” nin mezuniyet töreni, Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Genç Liderler Akademisi, ilk mezunlarını verdi

Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Tuzla Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Genç Liderler Akademisi” nin mezuniyet töreni, Tuzla Belediyesi Nikah ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

11 Mayıs 2018 Cuma 11:47
Genç Liderler Akademisi, ilk mezunlarını verdi

Genç Liderler Akademisi mezuniyet törenine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Oluver Öztürkler, İlim Yayma Cemiyeti Tuzla Şube Başkanı Cumali Keleş, Tuzla Belediyesi Birim Amirleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program, akademi çalışmalarını anlatan sinevizyon gösterimi ile başladı.

Genç Liderler Akademisi’ne devam edeceğiz

İlim Yayma Cemiyeti Tuzla Şube Başkanı Cumali Keleş, Genç Liderler Akademisi’ni önümüzdeki yıllarda da sürdüreceklerini söyledi. Keleş, “Genç Liderler Akademisi’nin bu yıl Tuzla’da birincisini gerçekleştirdik. İlim Yayma Cemiyeti, yarım asrı aşkın süredir ilim yolcularına hizmet eden, bu yolda yürüyenlerin hareketini aydınlatan bir yoldur. Bugün burada bu akademiden mezun olan gençlerimiz liderlik vasfına sahip, vizyoner, hedeflerini çok yükseklere taşımış, iyilik ve yardımseverlikte çevrelerine ışık olacak bir yola adım atmış bulunmaktalar. Bundan sonraki yıllarda da Genç Liderler Akademimizi daha da güçlendirerek, geliştirerek devam etmeyi planlıyoruz.” dedi.

Cumali Keleş’in ardından akademi mezunları arasında yer alan Tuzla Halil Türkkan İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ayşegül Açıkgöz ve Tuzla Piri Reis Anadolu Meslek Lisesi öğrencisi Batu Özcan, duygu ve düşüncelerini konuklarla paylaştı. Genç Liderler Akademisi Koordinatörü Hakan Özgür de, akademinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Oluver Öztürkler de konuşmasında “Her biriniz devletinize, aile ve milletinize lider olacak birer lidersiniz ve bu projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım” mesajını verdi.

Genç liderlere ihtiyacımız var

AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Suat Durak da konuşmasında “Lider milli ve manevi değerleri ön planda tutarak yerli ve milli projeler üreten insandır. İdare edenlerle edilenler arasında farkı çözenlerdir. Genç bir Cumhuriyetiz, genç liderlere ihtiyacımız var. Bu toplumu arkanızdan sürükleyebilmek için lider olmanız gerekiyor” dedi.

Gençler, bizim yerimizi alacak

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, törende yaptığı konuşmada gençlere önemli mesajlar verdi. Akademinin yetiştirdiği gençlere seslenen Başkan Yazıcı, “Arkanızdaki sayı değişebilir ama her insan bir liderdir. Arkanızdaki kişilerin sayısının hiçbir önemi yoktur. İnsan kendini o şekilde hissettiği sürece başarılı olabilir. Kendimizi her zaman yetiştirmeliyiz. Öğrenmenin ve bir şeylerle uğraşmanın yaşı yoktur. Dolayısıyla liderlik yapacaksanız veya bir toplulukta önderlik yapacaksanız isteğiniz, arzunuz, gayretiniz ve eşit dağıtılmış olan zamanınızı en iyi şekilde değerlendirmelisiniz. Siz, bizim yerimizi alacaksınız. Daha iyiyi yakalayacak şekilde çalışmak zorundayız. Başarının keyfini alın, yardım etmenin zevkini alın. Bütün bunlarla beraber başarılı birey ve donanımlı birey olduğunuz zaman size bütün bunları yaşatacak olan bir neslin de takdirini almak lazım” şeklinde konuştu.

Başkan Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Milli manevi değerlerini almayan, kendi tanımayan, geçmişini bilmeyen ve şimdisinden haberdar olmayan ve geleceğe dair bir yön çizemeyen hiçbir felsefe, düşünce devlet veya kişinin gelişmesi mümkün değildir. Sevgili gençler, bu durumu geliştirecek olan da sizlersiniz. Her gün kendinizi yenilemek zorundasınız. Eğer ki siz her gün kendinizi yenilemezseniz geleceğe dair hiçbir şekilde bir şeyleri başarabilen bir birey veya toplum olmamız mümkün değildir. Her gün daha hızlı olmak, her gün daha iyi yapmak zorundayız. Her gün daha iyi olmak zorunluluğumuzu da gençler asla unutmamalı”

Tuzla Belediyesi, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlim Yayma Cemiyeti Tuzla Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Genç Liderler Akademisi”nin mezuniyet töreni, sertifikaların dağıtılmasıyla sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72