"Geleceğe Nefes'e" Gönüllülerden Tam Destek

Türkiye'nin 81 ilinden 7'den 70 herkesin destek verdiği “Geleceğe Nefes” projesine Tuzla Belediyesi de destek verdi.

"Geleceğe Nefes'e" Gönüllülerden Tam Destek

Türkiye'nin 81 ilinden 7'den 70 herkesin destek verdiği “Geleceğe Nefes” projesine Tuzla Belediyesi de destek verdi.

13 Kasım 2019 Çarşamba 15:41
"Geleceğe Nefes'e" Gönüllülerden Tam Destek

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda başlatılan "Geleceğe Nefes" seferberliği çerçevesinde 11 Kasım saat 11.11'de 11 milyon fidan, Türkiye'nin 2023 noktasında toprakla buluşturulacak.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri 11.11 Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla saat 11.11’de Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Gönüllüler Ormanı'na zeytin ve çam fidanı dikerek projeye destek verdi.
11.11 Milli Ağaçlandırma Günü programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile eşi Dr. Fatma Yazıcı ve Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllüleri katıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Dr. Fatma Yazıcı konuşmasında '' Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Geleceğe Nefes” projesine Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı ​olarak bizde destek verdik. Geleceğimizin mirası çocuklarımıza daha yeşil bir alan bırakmak için Belediyemiz sürekli olarak faaliyet gösteriyor. Bugün 81 ilde 2023 noktada 11 milyon fidanı toprakla buluşuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz ”dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı fidan dikimi sonrası yapmış olduğu konuşmasında ''Bugün 11.11.2019. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Ağaçlandırma Günü projesine destek vermek için Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Gönüller Ormanı’ndayız. Her zaman bahsettiğim “Gençlik=Gelecek” sloganı ile daha yeşil bir ülke için şahsım ve Belediyemiz olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün ekilen 11 milyon fidan toprakta hayat bulacak. Bizde zeytin ve çam fidanları ile projeye katılım sağladık. Emeği geçen Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı Kadın Kent Gönüllülerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72