Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

Gaziler Günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

21 Eylül 2018 Cuma 13:00
Gaziler Günü kutlandı

Sultanbeyli Belediyesi ve Sultanbeyli Kaymakamlığı’nın 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde ortaklaşa organize ettiği programda şehit yakınları ve gaziler bir araya geldi. Programda konuşan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı. Sözlerine devam eden Başkan Keskin, “Bu vatanı bizlere emanet eden şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyorum. Bu vesileyle hayatlarını kaybeden şehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet, göstermiş olduğu kahramanlıkla gazilik unvanına erişen tüm gazilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kadim medeniyetimizin tarihinin zaferlerle dolu olduğunu söyleyen Başkan Keskin, “Bu zaferlerin temelinde vatanın her bir karışını kanlarıyla sulayan şehitlerimizin ve gazilerimizin ödenmeyecek hakkı olan nice fedakârlıkları yatmaktadır. Bu vatan topraklarında güvenle yaşamımızın en önemli unsurlarından biri şehitlerimizin ve gazilerimizin göstermiş olduğu destansı kahramanlıklardır. Bugün de aynı şekilde ülkemizi ele geçirmeye çalışan şer odaklarına karşı canlarını hiçe sayarak kendilerini siper eden kahraman askerlerimiz ve polislerimiz aynı bilinçle görevlerini layıkıyla yapmaktadır. Bu toprakların evlatları vatan ve bayrak sevgisini yeri geldiğinde ailesinden bile üstün tutmaktadır. İşte bu bilinç ve ülkesine aşık aziz millet şimdi de ülkemize karşı yöneltilen operasyonları bertaraf etmek için yeri geldiğinde elinden geleni korkmadan, tıpkı Malazgirt’te, Çanakkale’de ve 15 Temmuz’da olduğu gibi gösterecektir” dedi.

Bu milletin gazi bir millet olduğunu belirten Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Şehitlerimizin ve gazilerimizin bize bırakmış olduğu mirası gelecek nesillere aktarabilmek bizim en önemli vazifelerimiz arasındadır. İstiklalini ve istikbalini gözünü kırpmadan savunan bu gazi milletin bir ferdi olduğumuz için Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Çünkü şehitlik ve gazilik unvanları hiçbir maddi değerle, hiçbir dünyevi kazanımla ölçülecek bir şey değildir. Bu unvanların her biri en önemli şeref kaynağıdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Programda son olarak konuşan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay ise Gaziler Günü’nü kutlayarak hayatını kaybeden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72