Fetih coşkusu Üsküdar'da kutlandı

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri

Fetih coşkusu Üsküdar'da kutlandı

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri

31 Mayıs 2014 Cumartesi 15:10
Fetih coşkusu Üsküdar'da kutlandı

Fetih coşkusu Üsküdar'da Feth-i Mübin konseri ile kutladı.

İstanbul'un fethinin 561. yıl dönümü etkinlikleri  "Fethi Gören Şehirden İstanbul'un Fethine ve Fatih'ine Bakış" sempozyumunun ardından, muhteşem bir konserle gerçekleştirildi. Mehmet Kemiksiz ve Mehteran konseriyle Bağlarbaşı Kültür Merkezinde Üsküdarlılara muhteşem bir fetih konseri verildi.

 

Konserde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN, Fetih Coşkusunun Üsküdar'da bir başka güzel geçtiğini ve gelecek fetih kutlamaların da yine Üsküdar'da büyük coşkularla kutlanacağını söyledi. Üsküdar'ın, İstanbul'dan 101 yıl önce fetihle şereflendiğini ve Fethi Gören Şehir olması nedeniyle İstanbul'da ayrı bir yerinin olduğunu söyleyen Başkanımız, konserin sonuna kadar konseri dinleyerek mehtaran ekibini tek tek tebrik etti.

""

Son Güncelleme: 31.05.2014 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72