Fatih Mahallesi kardeşlik sofrasında buluştu

Sultanbeyli Belediyesi Fatih Mahallesi’ni gönül sofralarında buluşturdu.

Fatih Mahallesi kardeşlik sofrasında buluştu

Sultanbeyli Belediyesi Fatih Mahallesi’ni gönül sofralarında buluşturdu.

29 Mayıs 2018 Salı 16:15
Fatih Mahallesi kardeşlik sofrasında buluştu

“Ramazan Sevinçtir” diyerek mahallelerde iftar sofraları kuran Sultanbeyli Belediyesi Fatih Mahallesi’nde iftar programı düzenledi. Petrol Yolu Caddesi saatler öncesinde iftar için hazırlandı. Binlerce kişi aynı anda Fatih Mahallesi’nde iftar yaptı. Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar alanında yaptığı konuşmada, “Gönül sofralarımıza hoş geldiniz. Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan’da da sizlere konuk oluyoruz. Bugün burada Fatih Mahallemizle birlikteyiz. Çok güzel bir tablo oluşturduğunuz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bu caddede bugün birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin tablosu var.” dedi.

Yaklaşan 24 Haziran seçimlerine de değinen Başkan Keskin, “Seçimlerin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Milletimizin vereceği karara saygılıyız. Filistin’de zulüm devam ediyor. Başta İsrail olmak üzere zalim olan tüm ülkeleri lanetliyoruz. Mazlumların yanında olduğumuzu haykırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’ye karşı şu sıralarda ekonomik operasyon yapıldığını kaydeden Başkan Keskin, “Geziyle başlayan, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz ile devam eden saldırılar, şimdide ekonomik boyutuyla devam ediyor. Ülkemizin ilerleyişini durdurmak isteyenler, birliğinden rahatsız olanlar saldırıyor. Devletimizin yanındayız. Kurulan tüm tuzakları millet olarak bozacağız.” şeklinde konuştu.

Mülkiyet konusunda da bilgiler veren Başkan Keskin, “2B çözüldü. İmar barışıyla birlikte Sultanbeyli’ye özel bir yasa çıktı. Şimdi tapular belediyemize geçiyor. Ardından kullanıcılar tespit edilecek. Bedeller belirlenecek ve satışı gerçekleşecek” dedi.

İftar programına katılan AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş da bir konuşma yaparak iftar programlarının oluşturduğu güzel tablodan bahsetti. 24 Haziran seçimlerine değinen Tombaş, destek istedi.

İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır da yaptığı konuşmada iftar programına katılanlara teşekkür etti. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğunu kaydeden Satır, “Bu sofralar ancak sizlerle anlam ifade ediyor. Sultanbeyli’yi çok seviyorum. İlçemizin sorumlusu olmayı kendim istedim. Sorunların çözülmesinde azda olsa katkım oldu. Burası paylaşmanın ve Anadolu kültürünün olduğu güzel bir ilçemiz” dedi. Satır, 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek konuşmasını noktaladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3