Farsakoğlu: “Huzur içinde ayrılıyorum”

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, çalışma arkadaşlarıyla...

Farsakoğlu: “Huzur içinde ayrılıyorum”

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, çalışma arkadaşlarıyla...

03 Nisan 2014 Perşembe 13:19
Farsakoğlu: “Huzur içinde ayrılıyorum”

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı. Çalışma arkadaşlarına teşekkür ve takdir belgesi sunan Farsakoğlu, "5 yıl boyunca verdiğiniz emekler için, Adaların korunmasına, hemşerilerimize yerel hizmetlerin daha etkin ve verimli sunulmasına yaptığınız katkılar için, hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Meclis üyeleri Raffi Hermon Araks, Cevahir Karabulut, Hıdır Uvaçin, Aykut Mutlu, Ali Tokdemir ve Ercan Akpolat da çalışma arkadaşlarına teşekkür ettiler. Ayrıca Meclis üyesi arkadaşları Başkan Farsakoğlu'na sürpriz yaparak, bir plaket sundular. Plakette; "29 Mart 2009- 30 Mart 2014 tarihleri arasında, Adalar Belediyesi'nde sizin başkanlığınızda, aşağıda isimleri yazılı Meclis Üyeleri olarak, acı- tatlı, yorgun-özgüvenli ama mutlu ve onur duyarak, öğrenerek-öğreterek hizmet vermeye çalıştık, sıra dışı ve olağanüstü çabalarla, birlikte çalışmanın keyfini de yaşadık. Sağolun" deniliyordu. Başkan Farsakoğlu da Belediye Toplantı Salonu'nda bir araya gelen Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ve çalışma arkadaşlarına şöyle seslendi: "Yola çıktığımızda Adalar'da devrim yapmaktan söz etmiştik. Yaptığımız araştırmalarda Adalar Belediyesi'nde tam olarak kurumsallaşamadığını tespit etmiştik. Çalışma arkadaşlarımız beş yıllık süreçte hizmet içi eğitimle kendilerini geliştirdiler. Tabii hala sorunlar var, her kurumda olduğu gibi. Ama düne göre, hele 5 yıl öncesine göre Adalar Belediyesi örnek bir noktaya gelmiştir, diyebiliriz. Bunda en büyük emek, başta yönetici arkadaşlarım olmak üzere, çalışma arkadaşlarımızın anlayışlarının değişmesi yönündeki çabaları olmuştur. Bundan sonra da sizler halka hizmete devam edeceksiniz. Bir çıkar grubuna ya da bir siyasi anlayışa hizmet etmeyeceksiniz. Kamu hizmetini onurlu yapan, kamu görevlisini yüksek düzeyde onur sahibi kılan, bu anlayış içinde çalışmalı ve çaba göstermelisiniz. Değişiklik her zaman pozitif olmayabilir ama ben inanıyorum ki, Adalar Belediyesi'nde Meclis üyelerinin tamamı ve Belediye Başkanı değişeceği için, değişiklik pozitif olacaktır. Eskiden kalan bazı olumsuz davranışları bir kenara bırakarak, yeni bir heyecanla halka hizmet etmenin büyük bir onur olduğunun bilinci içinde, çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Buna yürekten inanıyorum. 5 yıl boyunca verdiğiniz emekler için, Adaların korunmasına, hemşerilerimize yerel hizmetlerin daha etkin ve verimli sunulmasına yaptığınız katkılar için hepinize teşekkür ediyorum. Adaların eşsiz ve benzersiz varlığının sürdürülmesi ve değerli bir armağan olarak gelecek kuşaklara bırakılması için sizlerin çok titiz davranmanız gerektiğine, bir kez daha vurgu yapmak istiyorum. Dileğim, beklentim ve özlemim; 30 Mart'tan sonra, şu anda ülkemizde yaşanmakta olan kaos görüntüsünün kısa süre içinde rahatlayarak, daha az çatışmacı, başta ülkeyi yönetilenlerin gergin üsluplarının daha az yer aldığı bir sürece çevrilmesidir.

Hizmet odaklı, insan odaklı anlayış içinde çaba gösterdim. Bu konuda gerçekten mutluyum. Kendisini incinmiş, kırılmış hisseden arkadaşlarım varsa, özür diliyorum. Kırdığım, üzdüğüm çalışma arkadaşlarımın bunu hizmetin hatırına hoş görmesini diliyorum. Yapılan her şey hizmetin daha verimli yapılması için yapılmıştır. Huzur içinde ayrılıyorum. Hepinize çok teşekkür ederim."

Son Güncelleme: 03.04.2014 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72