Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi

Ümraniye Belediyesi 2013 yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi'nde görüşüldü.

Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi

Ümraniye Belediyesi 2013 yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi'nde görüşüldü.

11 Nisan 2014 Cuma 14:49
Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi

Ümraniye Belediyesi 2013 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile geçti

Ümraniye Belediyesi 2013 yılı Faaliyet Raporu, Belediye Meclisi’nde görüşüldü. Raporla ilgili yaptığı konuşmada hizmetlerden ayrıntılı bilgiler veren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, zaman ve imkanları en iyi biçimde değerlendirdiklerini söyledi. Rapor, görüşmelerin ardından oy çokluğuyla kabul edildi.

Ümraniye Belediye Meclisi, 2013 yılına ait Yıllık Faaliyet Raporu’nu görüşmek üzere Belediye Meclisi’nde toplandı. Ümraniye Belediyesi’nin bir yıllık faaliyetlerinin müdürlük çalışmaları çerçevesinde özetlendiği rapor, gündemde ele alınarak tartışıldı. Görüşmelerde raporla ilgili ayrıntılı bilgiler içeren sunum eşliğinde bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 2013 yılı içerisinde çok önemli proje ve hizmetleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Hasan Can: “Hizmetlerle birlikte dopdolu bir yıl”

Başkan Hasan Can, konuşmasında şunları söyledi: “2013 yılını çok verimli geçirdik. Zaman ve imkânlarımızı en iyi biçimde değerlendirerek önceki yıllarda olduğu gibi, 2013 yılında da gerek klasik ve gerekse kültürel ve sosyal belediyecilik alanında emsallerimizle mukayese edilmeyecek birçok hizmeti hayata geçirdik. Aldığımız ödüller son derece başarılı icraatlar yaptığımızın göstergesidir. Faaliyet raporunda ayrıntıları anlatılan hizmetlerin her biri özverili çalışmaların ve büyük bir gayretin ürünüdür. Tüm hizmet alanlarında örnek teşkil edecek başarılı icraatları içeren dolu dolu bir yılı daha geride bıraktık.”

""

Görüşmelerde yıllık raporla ilgili olarak meclis grupları ve şahıslar adına konuşmalar yapıldı.  Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti grubu adına eleştirilere cevap verdi. Eminmollaoğlu, raporla ilgili diğer bazı ayrıntıları da meclis üyeleriyle paylaştı. Toplantının sonunda bir kez daha söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, eleştiri ve sorulara yanıtlar verdi. Görüşmeler sonucunda yapılan oylamada, Ümraniye Belediyesi 2013 Yılı Faaliyet Raporu, oy çokluğu ile kabul edildi.  

 

Son Güncelleme: 11.04.2014 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3