Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti Sürüyor

Kartal Belediyesi, hastalık, kaza, yaşlılık gibi nedenlerle sağlık sorunu...

Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti Sürüyor

Kartal Belediyesi, hastalık, kaza, yaşlılık gibi nedenlerle sağlık sorunu...

24 Eylül 2014 Çarşamba 16:36
Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti Sürüyor

Kartal Belediyesi, hastalık, kaza, yaşlılık gibi nedenlerle sağlık sorunu yaşayan ve evde bakımları yapılan vatandaşlar için evde ücretsiz hemşirelik hizmeti vermeye devam ediyor.

Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’ne doktor reçetesi ile başvuran, Kartal’da ikamet eden yatalak veya 65 yaş üstü tüm vatandaşlara uzman ekipler tarafından sunulan hizmet ile mesai saatleri içinde evde serum, enjeksiyon, pansuman gibi uygulamalar ücretsiz olarak sağlanıyor. Kanser hastası vatandaşlara yaş sınırlaması olmaksızın hizmet verilirken doktor reçetesinde yer alan tedavi tanımı ölçeğinde hastalara hemşirelik hizmeti de sağlanıyor.

 

Önleyici ve koruyucu halk sağlığı hizmetlerini yaygın ve etkin kılma amacını taşıyan ‘Evde Ücretsiz Hemşirelik Hizmeti’nde enjeksiyon, EKG (Kalp grafisi), pansuman ve oksijen uygulaması gibi hemşirelik hizmetleri sunuluyor. Bugüne kadar binlerce hastanın yararlandığı evde ücretsiz sağlık hizmetinden faydalanabilmek için vatandaşların Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne başvurmaları veya 0 216 586 87 00 numaralı telefondan bilgi almaları gerekiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 24.09.2014 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72