Esnafımız Anahtarlarına Kavuştu

Kent Meydanında inşa edilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarlarını teslim ettik.

Esnafımız Anahtarlarına Kavuştu

Kent Meydanında inşa edilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarlarını teslim ettik.

30 Haziran 2020 Salı 13:23
Esnafımız Anahtarlarına Kavuştu

Kent Meydanında inşa edilen 42 ticari işletme dükkanlarının sahiplerine anahtarlarını teslim ettik. Şile’nin en işlek caddelerinden biri olan Üsküdar Caddesinde düzenlenen Kent meydanında bulunan dükkanların sahipleri uzun bir bekleyiş sonucunda anahtarlarını teslim aldılar. Dükkanların sahiplerine kavuşmasındaki süreci takip ve öncülük eden Şile Belediyesi yetkilileri de bu heyecana ve sevince ortak oldular.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Başkan yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Belediye yetkililerinin de hazır bulunduğu anahtar teslim töreninde Şile Belediye Başkanı süreci ve Kent Meydanında gerçekleştirecekleri meydan düzenlemesi projelerini esnafımıza anlattı.

Bu sürecin sonlanmasında ki mutluluğunu dile getiren Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı ‘’ Şile Kent Meydanında açılacak olan işletmelerle ve meydan düzenlemesi ile birlikte yeni ve kendi dokusuna uygun bir çalışma yürütüyoruz ilçemize ve esnafımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Son Güncelleme: 30.06.2020 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner3

banner72